Hemma igen.

Sådär! Just hemkommen från mams.. fått lite käk mkt uppskattat, och sen en ica's färdig-fabrikat-smulpaj, ingen dunder hit kan jag informera er om! Men det var kankse ingen surprize.
Making plans for coming week. Ser ut som det blir träning imorn iaf 18:30, tisdag förbi en sväng hos mommo och hämta hem-ägg bla, onsdag.. ? torsdag ..? nä går inte att planera längre in i framtiden än så.. Idag fyller i alla fall Emelie-gumman år! Hurra Hurra! Och kommande helg ska hon firas med dunder och brak! ♥ 


Hoppsan då vare söndag igen!

Helgen vart tog den vägen ??

På fredagen gjorde vi en spontanutgång, ja ida o micke käkade middag på stan, tog en supergo fika på barista och sen blev det lite förkrök hos ida. Vi hade MKT kul !! Tack mina sköna för den kvällen. I ♥ YOU
Minttu hann vi med också.. hu..vad staaarkt !!
Kilade sedan ner på Svenssons och sedan bort mot Aveny. Nä tjing tjong nu var det nog för mej.. ska ut till Alnö o hälsa på Mami o Samuel. 
 



Så tacksam för att jag har dej.

Var en tur hos pappsen idag och råkade komma över gamla fotoalbum. Så himla roligt att titta i! Man kan inte förstå att man varit en sån där liten filur.. Massa fina bilder på mej o lillasyster!! Blev ingen vidare kvalitet när jag fotade på bilden med min sämst mobil kamera. Men här är vi iaf min fina syster och jag..i något yngre och suddig tappning. I ♥ YOU 





Svamp jakt!

Igår var ju jag o M ute i svamp skogen igen i hopp om att hitta gula kantareller! Weeeiist trodde vi och bar oss av djupt in i alnös skogar... vad vi inte visste var att bilnyckeln blev kvar (inlåst) i bilen.. så efter en lååång vandring i skogen kom vi tillbaka till bilen hungriga och trötta... och till vår stora fasa upptäckte vi att bilnyckelnfanskapet satt inuti bilen..(SÅ nära men ändå så långt bort!) Så vi fick kalla på hjälp...Vår räddning blev Daniel en mycket vänlig vän till M.. han kom som en blixt.. (ehum kanske inte) får ju tänka på att vi var djupt inne i skogarna.. låångt lååångt bort.. men i alla fall.. så hade han med sej både det ena och det andra artelleriet... Men tro på fan! Der räckte med hans bilnyckel så gick dörrn upp och vi var räddade! 

Kan tillägga att M faktiskt hittade 2 st gula kantareller! Men det var det värt tamejfan!  


Men HA !!

För er som också sett outsiders på 5an just så vet ni vad jag skrattar åt! Sjukt fult! Springa runt där me snorren i vädret wha ? But why ? weirdos !  

Jaja alla får ju roa sej på sitt vis.. jag har iaf roat mej med träning ikväll.. SKÖN känsla man får efter ett mega träningspass Jo JO!! Hoppas jag har en mega träningsvärk imorgon också! Mmm.. Annars har jag just mumsat avokado mackor som är kanske huur gott som hellst.. kan det bli bättre? Nooope dont think so..


Glömde bort att informera om veckan som varit..

För jag orkar/hinner ju tydligen inte skriva nåt under veckorna..

Jobbat såklart...tränat...tvättat en hel jävla massa har jag också gjort.. fått ett bryt på vår sk walkin closet som översvämmats med allt möjligt skräp så jag rev helt sonika ut allt och slängde hälften av allt bråte.. Det kändes skönt!

Fikat med Mli på Barista.. Fantastiskt goda chailattes!



Min mat.. en sallad

Det var de..
Igår bjöd jag över fröken Ida på middag & vin... Pasta med köttfärsås.. som jag inte lagat själv!  För det är verkligen inte ofta som jag lagar mat...(bara ibland.. kan hända att jag får något fel emellanåt och bygger ihop nån god gratäng eller liknande men det händer som sagt inte ofta.) Jag kan om jag vill.. men jag orkar inte.. när man bara ska laga mat till sej själv alla dagar.. HUR kul är det på en skala.. Näh då blir det gröt istället. Tur som fan för mej att jag gillar gröt så mkt som jag faktiskt gör..

Drog även till med en liten utgång igår också.. Svenssons blev det mest..



Ja.. på bilden såg jag iaf ut att ha kul så får vel dra slutsatsen att vi hade en trevlig kväll igår.. eller hur ida?!

Hatar restaurang branchen!

Ensam.. o fan inte på topphumör.. ÄVEN fast solen skiner.. vet inte vad jag ska göra.. inget e kul när man måste göra det ensam..





Bullbak me tess!

Igår bjöds det på bullbak hemma hos Tessan.. Mycket fina bullar blev det! Riktigt impad av hennes dolda bakkunskaper!
Drog till med en riktig svullar dag igår.. Bullar, Pizza, Chirre o Dirre ja listan kan göras lång..


Så idag styrde jag o Ida upp lite träning på schemat! Got to work on our fitness.. blev ett hårt träningspass a la friskis & svettisch.. Poh !! Nu e man fit igen!

Sköna lördag

Och så här såg den dagen ut..  i bilder.
  
  
  

Unbelievable!

Helg igen.. himmel o pannkaka vad skönt att sova till 09:00 på morgonen!! I Appreciate!!
Idag blir det ännu en runda i birsta/ikea, måste köpa en ny ansiktskräm av nåt slag.. body shops "cocoskräm" har tagit slut för loong time age.. (Birsta = min nya helg sysselsättning börjar jag tro!)

Idag har jag hört ryktas att M kommer hem.. =D Fantabulos!! Funderar på om det finns någon trevlig överraskning som man skulle kunna sätta ihop.. Hum.. Svårt.. Måste klura lite.. Jag vet ju att han gillar vanilj cola enormt mycket !Kanske ska köpa upp hela lagret på citygross och strö ut över hela lägenheten.. Kan nog funka!

 

The new TEVE has arrived!!

Vår splitt nya teve har anlänt idag! Vd:n för Fujitsu Siemens ringde upp M härom dagen och beklagade det som hade hänt..(att vi fått vänta på reparation av vår förra teve sedan i början på juli) Loooooong time no seeen... illa! Han skulle skicka oss en ny teve på stört och var vi inte nöjda med denna så fick vi gå å välja ut en ny från Siba.. Sen ville han kompensera oss på något sätt, så vi ska få plocka ut något från Fujitsus sortiment.. Lyxx va ?! =D  

Annars har jag just plockat ut en nytillverkad kladdis ur ugnen som jag tänkte avnjuta med tjejerna på jobbet imorgon!

Mmm...


TOP MODEL !!!

20:00 på 3:an !! Tänker inte jag missa i alla fall !!


Har letat o letat o letat

Åh nu hittade jag nyårskyssen -05! Tycker den e fin.. mitt hår var ganska fint.. tror det blev platt av snön som vräkte ner men vafan.. den e fin.



Å sen hittade jag lumpenkyssen.. Inte illa den heller..



Milda makter !!

Träning är ... tungt... särskilt när man inte utfört det på ett antal månader, senast jag körde ett pass var... eeh .. i Maj!

Jag överlevde!
Nu blir det en sån här!
Skål!


Saknas någon..

Dej..


Redan 4 älgar fällda !

Gubbens jaktlag har redan fällt 4 djur!! =D Hurray!! Dock var en av dem en kalv..så 3 av 7 möjliga kan man väl säga. Kan ju bidra till att han kommer hem lite tidigare än beräknat..maybe baby! 
Jag har räknat på att han blir borta hela resterande vecka nämligen.
Idag har jag bara känt av lugnet och umgåtts med mommi som verkar må mycket bättre nu faktiskt.. fantastiskt skönt att se.. Vi var tom ute och tog en promenix i det vackra sommar (ehum) vädret idag.. känns som att det snålats in nå förbannat med solsken de senaste veckorna!! Ajjabajja mer sol åt folket tack!! Sen har vi ätit god soppa jag o mommi och tagit lite siesta i sängen. Tog en till siesta på hemmaplan nyss.. fifan tröttast i denna stad tror jag. Hövva!! Imorn blir det birsta me ida o tess.. om inte tess sover bort halva dagen på grund av hennes bajs natt jobb.. det tycker vi inte om.. ska iaf styra upp en fika till veckan på barista, hoppas de har chai latte.. har sökt efter Chai Syrup men hittar det ingen ingen stans.. HJÄLP MEJ NÅGON!!

Tar en siesta.

Älskling på jakt..

Nu blir det tomt i en vecka.. Saknar dej redan.  ♥


Men tiden går fort.. och snart är den veckan förbi också.

♥ ♥ ♥

Idag har jag gått lös i köksregionen o lagat en risotto!! Mange stod för köttet.


    

Stekta kantareller var det här !!


Risotto med kantareller o massa annat..


Och slutligen blev det en sån här !!


Å lite sånt här !!


Bye Bye *

Caroline o små pojkarna*



   

Äntligen har vi fått träffa Carolines små sötnosar Levis och Vince. =)
Ida fick va med på ett hörn också,, rätt söt hon me! ;)


Vilken dag..

Har varit så fruktansvärt irriterad över massa saker idag... Teven som aldrig kommer även fast de lovat o Mange har ringt o morrat på dem ett flertal gånger. Mooorrr*  Minsta lilla så Pang Poff o humöret har sjunkit till botten! Har svårt att se vad meningen med den här dagen var.. Blev ännu mer irriterad när jag körde hem efter jobbet, köer så in i **** och vid hagaskolan står en polisbil som tagit en personbil.. Vad gör bilarna framför mej ? JO sänker farten till 30 km!! Puuuuckooooon varför??

Jaja.. har tagit två varv runt bågevägen nu för att lugna ner mina hettsiga nerver.. 
Mange jobbar baaara kvällar hela tiden.. fre lör sön mån tis ons tors, och på fredag denna vecka startar älg jakten.. Men sen får vi fylla vår frys me massa gott älgkött YUM !! Å sen efter älgjakten tänkte vi ta en helg i sthlm yihaaaaaaaaa !! Det ser jag verkligen fram emot !! Nu har mitt sunkiga humör försvunnit!! =)
Vi har iaf fikat prinsesstårta idag at work, vardags lyx va!! Finns inget att klaga på här!! Ikväll börjar Idol oxå!!
Hittade en mkt fin regnbåge på vägen hem.. Så varför klaga ?!

 

Ooops ! Har glömt att lägga upp helg-bilderna



På bilden ser ni mej i något tärd tappning samt min kära arbetskamrat Marie. Resterande av gänget hann tyvärr inte komma med på någon av mina bilder. =(
Min helg var för ovanlighetens skull mkt lugn. Inte konstigt med tanke på veckans magsjuke bakterie som härjat i magen. Bacilluskerna gick lös rätt bra där ett tag men nu e magen så gott som återställd igen.
I fredags var vi på middag med jobbet på Mezoyo! Halt fantastiskt gott! Smaklökarna dansade samba i munnen! Verkligen att rekomenderas! Vi åt kräftsoppa till förrätt och göd kalv med tryffel mos till huvudrätt! Mums filibabba!
Om det är någon som inte vet vart stället håller till så kan jag meddela att det är där fd 360 låg. Mitt emot Venuella och Choklad house! Måste besökas om man har någon slags passion för god mat!

* * * * * * * * *

På lördag var jag och syster ut och käkade tillsammans, sedan drog vi en vända hem till Ida på lite förkrök på ballen.. jag kände inte denna kväll heller för utgång så det blev lugna puckar för min del. 
Blev en snabbis på stadshuset max 30 minuter, var så livat där så mina nerver pallade inte i nyktert tillstånd att vistas en längre stund på stället. Så jag pep hem.

Här är jag och min älskade syster på Idas balkong. Vilken trevlig kväll ändå, å roligt hade vi!


 

Chai latte ååå va gott !



Suttit på Waynes hela kvällen me go tessan o fikat o ätit massa gott.. Nu Mätt i magen!! Sedan svängde vi förbi på Invito för att spana in Älsking när han kockar.. Coooolt med öppet kök, så man ser the chefs in action liksom!! Me like!
Då vi seglade förbi Barista så kom vi ju på att vi borde gått dit istället.. =D Får bli nästa gång! Vi var så mätta så magen pallade ingen mer påfyllning denna gång!

   




RSS 2.0