Snuva & hosta

Nu kom den även till mej, tror att det var juldagens hårda festande som ligger lite till grund för detta otyg. Uschaa. Men så är det och idag fick vi ett vykort från mamsen och samuel som är i Australen "Mooloolaba" heter stället de är på, ser så varmt och skönt ut. Mmm. Igår pratade jag med Kicki som planerar en resa till Thailand i vår. Åååå var jag blev så sugen på att åka tillbaka till Krabi. Bara att börja spara som en liten galning med andra ord! Måste även spara till kommande uteplats bygget i sommar. Hum.. men ingenting är omöjligt! 












Juldagen

Juldagen firades till en början hemma hos Ida med Jonas & Ante. Magnus var på ett annat håll med Martin. Hos ida spelade vi bland annat lite julmusik och åt choklad och drack en drink sedan bar det av mot nästa förfest. Där träffade vi upp Mli gumman, Camilla gumman och Kickis gumman. Fler folk var det också men de vet jag inte namnen på. Efter några tequilas så bar det sedan av mot Stadshuset. Hu vad där var mycket folk, jag blev folkskygg och blev inte kvar så värst länge.


















Jul me Neo

Julen firade vi i Sörbygden tillsammans med Magnus pappa och hans fru Anna  & Lilla Elis + Jämthunden Ella och lill-Neo. Mycket snö var det och mysigt har vi haft framför brasan. Fina julklappar och god mat. Mmm kunde inte ha blivit bättre. Lillen har busat så galet mycket med Ella och hon har varit så fin mot honom så det är helt fantastiskt. Hon har haft ett super tålamod med honom kan man säga, ibland sa hon dock ifrån vilket bara är bra. Han ska lära sig minsann.
Nedan kommer lite bilder, Neo insnodd i presentsnöre, vedpisen och en Elis som klär granen. Därefter lite bilder på Ella och Neo.





  








Julbak vare här !!

Måste ju visa upp våra snygga Lussebullar som vi bakade ihop i lördags!! Topp!! Och sedan våra super goa Mozart kulor ( MMmm. ) Lite Biscotti och Pepparkakor blev det också.. men inte så många och mange råkade köra peppisarna på snabben i ugnen så de blev lite för mörka enligt min smak.

    

Lill hjärtat möter Leija

Så här hälsar man på en stor vovve...




































Och snö tycker vi inte om...


















Leka med kokosnöt gillar vi.





















































Ute och flyger lite.


















Tittut !!




















Bus & lek vare här

Idag har vi varit och busat och lekt med Engla, Tindra och Charlie. Tror att någon blev helt utmattad av all lek och stoj idag. Haha* Härligt. Just nu ligger denna någon och sover bredvid mig i soffan. Skönt! Kom just hem från syster och Peter också och nu tänkte vi ta och baka ihop lussebullar, mozart kulor och lite annat juligt. Chjo!


  
  
  
 

Lördag

Duschad och klar.. nu ska vi åka hem till Micke och visa upp lillen för hans dotter Engla. Imorgon söndag ska jag hjälpa mormor att julstäda i hennes lägenhet och senare på kvällen ska vi hälsa på Kicki och Leija, ska bli kul att se hur lillen reagerar på en stor voovsing. Tar med camen så jag kan visa bilder senare. Tjingeling*


Sthlms pix

Har ju totalt missat att lägga upp sthlms pixen som togs förra helgen. Så de kommer nu! Vi hade mkt mysigt, bodde som sagt på Scandic Park Humlegården, och käkade goood mat på restaurang Zink.

   
  
  

Första veckan med Neo



Den har varit annorlunda kan man säga.. mycket bus och mycket kissandes och bajjandes inomhus. Tur att det kommer i så små mängder! Puh! Nätterna har också varit lite annorlunda.. lillen vaknar emellanåt och är på super duper mega bus humör. Inte så uppskattat av husse och matte, då är det bara att försöka lugna ner honom på något sätt. 
Men största delan av dygnet sover han faktiskt och då är han hur go som hellst. 
Just nu kan jag tänka mej att det kliar något fruktansvärt i hans växande små sylvassa gaddar.. för han biter i ALLT !! Och det gör ont ont ont!!

 

När vi hämtade Lillen





Neo & en av hans 2 systrar.


Neo & en av hans 2 systrar.




  

Syster & Neo.



Kevin vann !! :D

Men vinnarlåten var som vanligt sämst !! Rip-of !!

Go KEVIN!! Go KEVIN!!

Best ever!! (Förutom Sebastian då som är min absoluta stjärna.)

Här är maten som vi åt igår.. hann inte med att lägga upp bilden förrän idag.. Här har ni den iaf!!
Det var mkt smarr och så snyggt så jag var tyngen att ta en bild. Grillad kyckling med kantarellsås och pasta me ruccula och körsbärstomatos. Mmm..










































Just nu kollar vi på idol och hejjar på Kevin såklart!!
Dricker lite rött vin också.. övar så smått kan man väl säga.. och det är gott! Men i mkt små mängder.

Imorn bär det av mot sthlm för att hämta vår lilla sötnos, kuuul!! Har bokat bord imorgonkväll på restaurangen Zink, http://www.zinkgrill.se/ SMARR!!
Menyn där är helt fantastisk "kolla in den 500 gram gran cru!".
Innan Zink ska vi ta en fördrink på Skrapan. www.alltomstockholm.se/Profil.aspx?EntityID=2065489
Jihaaa!

Herrå

Sötnos & jag

Här har ni den!! Första bilden tagen med den nya camen Casio Exilim. Inte fullt så skarp & snygg kvalitet som med Canon såklart, men den är dock ett måste, då det inte är alltd e så lätt att släpa med sig system camen på alla äventyr.




Hittade även det här vackra lilla pepparkakshuset idag!


En helg tack!

Men tack måndag o huvudvärk! Önskar jag hade helg nu.. Önskar även att jag hade varit med mami och samuel nu... mm..

Har iaf julpyntat som fan i lägenheten nu. Im gonna show ya. Julstjärna och julkulor i lila mm I like*




Sådär ja!

Nu är lägenheten minsann städad och dammråttorna som var stora som marsvin är väck äntligen! I en veckas tid har de nu snurrat runt och virvlat in i alla små hörn som finns i lägenheten. Phu skönt att bli av med dem! =)
Sen har även köksgardinen satts på plats igen och det känns hur bra som hellst! Nu slipper den stå och ta plats på golvet som den gjort sedan augusti när fönsterbytet gjordes i Bosvedjan. (En ganska stor spindel hann tom flytta in i gardinen kan jag tillägga.) Anledningen till att den inte kommit upp förrän nu i December är att jag i min hast lyckades strula bort en viktig skruv som hörde till själva fästanordningen som gardinen skall hållas fast vid väggen med hjälp av. Blev nämligen så till mej när det plingade på dörrn en Augusti morgon iklädd morgonrock och två ryssar ville in och börja riva fönster.. huh ? UTAN FÖRVARNING vill jag poängtera! Det skulle nämligen sättas upp en info lapp på dörrn när fönsterbytet skulle äga rum i just vår lya, men icke! Så jag fick lite brådis att riva ner gardinstänger och flytta möbler så en skruv försvann helt spårlöst, och har än idag inte kommit fram. Men hur som hellst har vi lyckats hitta en ny skruv först nu!?
Det var det, en annan trevlighet är att det gamla tvättmaskinsskrället äntligen har fått åka till grovsoporna! Tack o hej med dej!


Trött, tröttare, tröttast

Är vad jag är idag...
Har dock utnyttjat den lilla gnuttan till energi som infann sig imorse från kl 8:00!! För då var man minsann inte trött nejdå!
Började iaf dagen med en en promenix i det gråa vintervädret, tog sedan en fika på staden med Mli, chailatte och hallonmuffin blev det! Shoppade sedan lös på en grå kofta och röda och svarta trosor i spetts. Under tiden har vi planerat in en middagsdejt nästkommande fredag, & det ska bli kuuul!! Jocke och M styr upp maten, så styr vi upp i soffan med vin. ;D Det var planen.
Ikväll blir det lugna puckar, tar en siesta i soffan nu och laddar inför julbord på grankotten kl 18.


Tjing-e-ling!


Go'Morron!!

Vaknade av att det droppade regndroppar på fönsterbläcket.. hua tänkte jag då och kunde inte somna om.
Idag reser mami och Samuel till Australien och blir borta i 5 hela veckor !! Hoppas ni får det hur bra som hellst och knäpper många bilder som vi får se när ni kommer hem. Kommer sakna er så mycket, så mycket mina änglar !!♥


Gaaaaaaaa

Hur skönt känns det inte med helg då??? =D Kanske hur skönt som hellst efter en sån här as dag. OCH VILKEN LYCKA när jag kommer hem och gör den stora upptäckten att 18-21 passet i tvättstugan e ledigt och jag har tvätt sedan två veckor tillbaka !! Fint som snus !!

Nu blir det glögg och Idol !! Skål !!


Märkligt,.

När den bild av världen man skapat sig, inte längre riktigt stämmer överens med verkligheten.. när allt bara vänds upside down osv och skapar ett litet kittlande kaos i hjärnan.
Just i denna stund ställer jag mig frågan, kan man lite på någon annan än sig själv och kan man i sådana fall verkligen alltid lita på sig själv? ..det finns exempelvis vissa gånger jag inte kan lita på mej själv.. (men sådana situationer försöker jag undvika genom att inte dricka så mkt alkohol..) 
Jag tror mig ändå veta vem/vilka jag kan lita på i mitt liv.. och hoppas innerligt att den bild jag då om detta byggt upp för mig själv också är den bild som är den verkliga.
Men som jag nämnt tidigare kan sin egen verklighet också snabbt utbytas mot något helt annat och det är just där jag är nu.. en sådan märklig känsla.. som gör att jag börjar snurra vidare på frågor som det möjligen inte finns något svar på. För helt plötsligt har man hamnat på någon form av filosofisk avväg och då orkar inte min hjärna tänka mer, för filosofi var det mest märkliga ämnet i skolan jag varit med om..

Nu pirrar det lite i magen.

Snart endast en vecka kvar tills vi hämtar vår lilla Neo!!! Det är så spännande så det pirrar i magen och man blir alldeles hispig. Blir lite små nervös också..inte så att det är obehagligt men nervositet är ingen ovanlighet när det gäller mej.. Pga mina nervositetsproblem (för det ÄR ett problem i många fall) hade jag ju liksom tänkt att börja gå på yoga, då regelbundet var tanken, bra tanke men hittils har jag ju endast lyckats delta på endast ett yoga pass.. huga skärpning Emma! Andas.. phuuu.. nu åter tillbaka till vår lilla valp. Vi måste skriva in oss på valpkurs! Måste först ta reda på vart det är bäst osv. Någon som har ett bra förslag??=)


RSS 2.0