KYLA !!

WTF !! Hur kallt är det egentligem... känns ju tamejfan som minus 20 ???


död.

Nä inte helt kanske.. men nästan.. tränat som fan har jag gjort denna vecka.. igår testade vi på ett core pass jag och min trogna träningskamrat. riktigt bra faktiskt lite som yoga nästan fast med lite mer tempo. Idag mer träning med Marie. Nu sitter jag i soffan och mumsar blodpudding med lingonsylt ganska gott faktiskt, mormor lärde mej att man ska steka dem i lite mjölk.. funkade typ, de blev ganska saftiga. Brukar annars lätt kunna bli nåt i form av en skosula i vanliga fall. Sedan fick jag även lite hemliga insider tips om att man ska köpa dem som är i tubform. aa de ni !!
Tack o hej för mej!!

Snöö ?!

Lika förvånad varje gång..men vad mysigt vitt det blev helt plötsligt! Å vad ruskigt halt det blev helt plötsligt o fy bajjan vad jag hatar skrapa rutor på bilen på morgon!! Kanske bland den värsta sysslan som finns när man missat ta med vantar och fingrarna sakta sakta fryser till is och man måste stå o skrapa som en tok för bråttomt har man ju också .. inte räknar man med att hela bilen frysit till iglo när man kliver upp morgonen. Nixpix !! O termometern har vi inte installerat sedan fönsterbytet i somras.. aj aj!! Slutsatsen alltså. Imorn ska jag ta med vantar när jag lämnar hemmet!!


Gahhhhhhhhd

Idag passerade tiden så fruktansvärt långsamt.. hjälp mej någon!! O halt som satan var det på vägarna idag.. trodde seriöst att det var det sista jag gjorde idag när jag körde nerför bågevägen.. det var halt... och bromsarna tog inte nå vidare... de tog inte alls...Så kan det gå när inte vinterdäcken e på!
Har även hört ryktas att det snöat i timrå trakterna.  Jo visst! Kanske dax o dra på sig handskarna o byta däck på bilen..

Det tar sej..

Spegel och jackhängare e på plats!! Nöjd !! Golvet e fortfarande inte det vackraste i världen.. Så tänk bort det från bilden så blir allt bra!!


Monday Im in love

I helgen var det fest hos jocke. Trevliiiigt !!











Suki yaki ?

Vet inte riktigt stavningen .. men det är mkt gott gott gott och yuvanna gör det allra bäst !! Tack söta rara underbara fär en trevlig middag igår. Har inte träffats sedan i juni så det kändes som hundra år sedan nu. Grattis får jag också önska på födelsedagen !! 


  
 

Keeps gettin' better

MMm aa skön sovmorgon med Älskling tack det var skönt !! Upp o hoppade, for och shoppade frulle på ica maxi som alltid har nybakt bröd i jämförelse med citygross.. skräp!! Trött man blir på deras bröddisk!! Blev ett danskt rågbröd som är så himlans gott. Blev även ett par snygga sängkläder i satin grymt snygga. Ska visa upp dem sen när sängen är bäddad. Sen har vi även passat på att köpa den uber snygga hatt och klädhängaren på Boom som vi hittade i sthlm förra helgen. Samma modell fast aningens billigare i här, endast 799:- Lyx !! Snart är vår hall kanske färdig.. fasttas matta och nya lampor i taket.. hade tänk oss något stort.. tanken var 2 st på rad... men vi har inte hittat det vi söker ännu.. aa vi får se när den dyker upp. Nu sitter jag & lyssnar på christina aguiela keeps gettin' better och kom just på att jag måste kila iväg på boa och köpa en flarra vitt. Herrå !!


Vem är jag ?

Ja den frågan ställde jag mej idag när jag studsade runt på passet. Någon som kan svara..?
Jag har iaf kommit på mej själv med att ha en helt annan självuppfattning än vad min omgivningen kanske har.. ibland och oaftast så känner jag mej så liten.. som att folk ser ner på mej och som att jag inte är stor nog för att klara av saker!! Men Fy tamejfan varför känner jag så..?
så idag  frågade jag Anna på jobbet om hur hon uppfattade mej när hon träffade mej första gången, och förvånad blev jag, när jag fick raka motsatsen till svar om hur hennes bild av mej var !! Så nu är det dags att tänka om.. och leva upp till den bild som Anna har om mej. Tack o hej !



Vad hände idag ..

Trött & helt slut i min kropp..ingen ork.. förstår inte.. 
Jag vill vara som du.. jag vill vara stark och energirik & glad.. men hur ska det gå när orken är tappad och ingen energi finns kvar.
 



En resa kanske..

Först blev jag rädd.. men nu längtar jag. Vilken fantastisk möjlighet att växa och utvecklas. Jag har ju aldrig rest så långt bort helt ensam.. Helt ensam.. ja så var det! Vilken chans.. den kan man inte tacka nej till.
Skrämmande men samtidigt utmanande.. en 5-veckors arbets resa i Thailand väntar...kanske..eller vad man ska säga..
 Locadi ska börja transporter från Thai och då är tanken att jag ska vara på plats på ett center i Phuket och informera först och främst svenska turister om Locadis transporter. Med andra ord i slutet av november och 5 veckor framåt kommer ni kanske hitta mej i Phuket om ni har vägarna förbi.


Helg i Sthlm

Lyckad shopping kallar jag det här!! Good Wrk!!

Skor..(som vanligt från footlockers) Sweet!


Jacka. Alltid tyckt att de är så fina.. så nu blev det en sån!


Schampo & Balsam från Tigi mkt bra mkt bra..


Scarf..


Kofta..


Randig tröja..


Parfym.


Marimekko skål.. som jag spanat på länge.. Nu fanns godingen på kampanj på Duka i Barkaby så vafan Pang På bara!


Sen hittade jag en lampa också men den fick inte följa med hem för den var dyr..


Och en till lite annorlunda lampa.. Den fick inte heller följa med hem..


Även en jackhängare till hallen.. men den fanns tydligen i S-vall på Boom fick ja höra så kanske piper iväg dit och inhandlar denna.


Var ju även på Montis och gick lös på go glass! Mange gick lös.. inte jag.. jag var mätt efter lunch.


Montis !!


En & en annan godbit fanns med i glassdisken som vanligt..
 
    

Åkte tåg, åt massa mat och drack drinkar gjorde vi också! Mmm..
   
  


 


Hemma

Tränat och hemma nu..tänkte laga lite käk.. "laga".. fniss*
Usch kände av min förkylning på träning idag.. inte bra hade inte riktig ork! Hoppas den är på väg bort snart för jag vill inte vara sjuk i helgen Nej Tack!
Nä nu ska jag mejla H&M club och tala om för dem att jag inte vill vara medlem i deras club längre.. har fått ett inbetalningskort för medlemskapet Just snyggt det visste jag inte om.. har man inte handlat för över 2 000Kr på ett år så får man betala medlemsavgift.. Jo Man tackar! Bye Bye H&M club!



Konsultation

Har jag och arbetskollegan Marie varit på idag, spännande!! Nu är jag sugen som bara den! Brilliant smile heter det och ska tydligen vara en bra grej. Men jag som vanligt är jag ju alltid lite skraj när folk ska in i min mun o pilla.. men det ska nog inte vara några problem. 
Ah sen har vi då en sthlms tripp i sikte till helgen, vilket också ska bli grymt spännande! Äta massa god mat o göra massa kuliga saker o bara njutaaaaa.. Me like! 
Nu tänkte jag plocka lite tvätt och sen slå mej ner i soffan o checka på sos famlij som iaf senast var ganska intressant.

Bye* 


Partajja








Lovely monday

Vad skönt med måndag, komma tillbaka till rutinerna på nåt sätt..
Fy igår var man seg i huvudet kan jag lova.. men det var det nästan värt då det var så trevligt i lördags! Bilder kommer snart..
Ja och igår sov man ju bort praktiskt taget halva dagen.. men lite nytta  hann vi faktiskt med ändå.. tvättade nämligen bilen grundligt inuti och utanpå! Inte alls illa när man är bakis o jävlig. Men nu är den fräsch, och jag likaså!
Under tiden tvätten var i full gång igår så lagade M godaste kantarell stuvs toasten någonsin.. Verkligen uppskattat en dag som igår. Lyx! Synd jag inte plåtade dem för dem hade jag gärna delat med mej en bild av här.
Ah och senare under gårdagen så drog vi hem till syster och Peter och lagade ännu mer god mat, röding med tryffel puré MY GOD hur gott är inte det! Hjälp kunde inte sluta mumsa puré. Lovely!
**********
Ny Dag & Nya Tag.
Blev  en sen kväll igår och en tidig morgon idag kan man vel säga, hade ställt klockan på 06:00 för att bilen skulle in på kontroll idag då det fortfarande läcker in regnvatten på passagerarsidan!? Gaalet! Så nu är man billös..(!) Men det ska nog gå bra det med.. M är nog söt o skjutsar mej imorgon.
Lite solning och träning hann vi med idag också.. och en förkylning har jag också hunnit dra på mej. Oväntat.. nej! 

Nu tänkte jag därför bara dega in the sofa framför teve.. Bye*


Oj..

Sov till kl 12 idag ..

Men gårdagen var trevlig. Med mycket skratt och trevligt sällskap.  
Bilder kommer nog senare jag hade inte med mej min cam så kickan fick stå för plåtandet. 
Måste iaf  försöka komma över de bilderna.

Idag åker vi ut till alnö och tv'ättar bilen i det vackra vädret. Tänkte också ta med oss lite kantareller o bygga ihop kantarell toast.

Ready steady..

Piffad och klar.. Mot kickan !!


Så trött så trött

Men vilken härlig helg ändå.. M är ledig både fredag och söndag! Ikväll jobbar han.. Och ikväll ska jag till Kickan o Mackan. Var ett tag sedan man såg dem.

Igår var det myskväll framför teven med massa gott gott och Idag har vi varit på kalas hos faster Gunilla som fyller år, där har vi firat både henne och pappsen som fyller år till veckan. Därav anledningen till varför jag är så himlans trött i huvet.. Sånt galej när man träffas 100 pers på små ytor med små barn som far runt som virvelvindar... fick pallra mej hemöver på en siesta kände jag. Nu ligger jag i soffan o äter Ben & Jerrys o ser på The hills. Bra skit!

 

Trevligt.

Förlåt alla som blivit tvugna att ha med mej att göra idag.... misstänker att mitt fina humör är pga att den lite spec delen av månaden är här!! PLus det här surjävla vädret som som grädde på moset...I morse kändes det därför mindre bra, men framåt lunchtid så började jag faktiskt se ljuset i tunneln. Och nu kan jag faktiskt påstå att jag är tillbaka till det normala igen.. och efter lite träning med syster kan man inte må dåligt NopE!! Så duktiga vi varit idag Du & Jag!!
I morgon är det fredag och inte vilken fredag som hellst... Älskliiing är ledig fredag!! Hurra!! Då har vi planerat in en heeel myskväll tillsammans, här ska spenderas kvalitetstid tillsammans minsann!!


PNL-möte i huvudstaden.

Vad spännande! Idag har jag varit på möte med en av våra transportörer! Mkt lärorikt! 
I huvudstaden kan jag informera om att man fortfarande går i kortbyxor utomhus hör & häpna.. och träden är fortfarande gröna.. tänka sej.. vart bor vi egentligen.. tydligen där den bästa tiden av året är på tok för kort. Jag längtar redan till nästa helg då jag o älskling åker ner.. Åh vad kul det ska bli!

Idag har jag också avslutat min kurs i affärskommunikation. Duktig flicka! Nu är jag laddad med kunskaper och reda för en ny kurs.. pang på nästa bara!
 
Tjing alla glada!


Höst Pics.


Äntligen har jag fått fingrarna ur arselet och tagit med kameran ut.
Vilka fantastiska färger hösten medför. Mmm.. Mysigt med höst ändå. Men saknar vrämen gör jag såklart..

















Tack o hej! Det var det!

Vilket kap !!

HIttade en super fin spegel igår!! Den har kostat 699 men var nu nedsatt till 350 SPÄNN !! Inte klokt..Kan ni fatta vilket kap!! Jag är helnöjd!! Har ju tamejfan letat runt hela jävla stan efter en spegel till hallen.
( Men jag talar inte om vart jag hittade den .. haha!! )
Sko- och hatt hylla har vi så gott som  gett upp hoppet på i den här stan, tänkte fortsätta sökandet efter dessa i sthlm.



Such great heights


"Such Great Heights"

I am thinking it's a sign that the freckles
In our eyes are mirror images and when
We kiss they're perfectly aligned
And I have to speculate that God himself
Did make us into corresponding shapes like
Puzzle pieces from the clay
And true, it may seem like a stretch, but
Its thoughts like this that catch my troubled
Head when you're away when I am missing you to death
When you are out there on the road for
Several weeks of shows and when you scan
The radio, I hope this song will guide you home

They will see us waving from such great
Heights, 'come down now,' they'll say
But everything looks perfect from far away,
'come down now,' but we'll stay...

I tried my best to leave this all on your
Machine but the persistent beat it sounded
Thin upon listening
And that frankly will not fly. You will hear
The shrillest highs and lowest lows with
The windows down when this is guiding you home


Nöjd !

Idag är jag nöjd nöjdare nöjdast!!
Jag är nöjd med.. aa faktiskt det mesta!! 
Var på ett super duper pass idag också.. ledaren hette emma så det kan ju praktiskt taget inte bli annat än bäst!

Ser fram emot en middags date med Mli och Jocke gör jag!! Ska bli så hiiimla skoj!! Å sen ser jag fram emot att Carro kommer på besök på söndag!! = ) 
Å snart är det heeelg!! Hur skönt är inte det.. ska sova ut som en liten gris hade jag tänkt! 
Å snart kommer M hem från jobbet !! Weeeiii..= ) Tack för mej Å här bjuds det på 3 schnyggon!!

   

Tårtkalas!

Men nu har jag varit sämst på att uppdatera vad som händer i mitt liv igen .. Skämmes! 
Idag har vi firat Mli som fyllde år i söndags! Tårtkalas blev det! Nu är jag så hungrig så jag håller på att avlida.. på mitt päron till middag.. no good. Nu blir det nudelkalas i alla fallt! Usch M gillar inte mina matvanor som jag dragit på mig nu när han jobbar så mkt.

 
Sen måste jag oxå visa upp M's kantarell fångst !! MUTCHO !! Måste faktiskt skryta med att de fick 3 kassar till, utöver dessa !! HUGE !!



Och nu ska jag hugga in på min svalnande nudel soppa !! Mmm me Like !! Och sen är det en ruggig dokumentär på 3:an.. som jag inte är säker på att jag ens törs kolla på..

RSS 2.0