Moraträsk imorn!

I Mora bor manges mormor Ingrid som är en söt gumma som kallar sin fd bil för Gamle Per även fast det på reg skylten står Jan ?! Vet inte hur hon tänkte riktigt där.. I morn blir det iaf en tripp till Mora för att hälsa på mormor Ingrid samt en snabb titt på wasaloppet som äger rum där nere i helgen. spännande spännande. Har aldrig varit på denna tillställning tidigare och vet inte riktigt vad den är bra för. Tro inte att min plan var att delta i detta ståhej, no no, jag nöjer mej med mina hardcore pass på på friskis&skuttis. Har idag för övrigt kört ett 75 minuiters bräd-pass, mycket kul och mycket jobbigt.

Tjingeletjong* En uppdetering om helgen kommer efter helgen.

 



 


Lördagen

Lördagen bjöd på en skön sovmorgon. En mega frukost och ett besök hos pappsen med systeryster. Samt en biltvätt. (Man ska inte skratta åt andras nerskitna bilar.) För tji fick jag, igår var det min bil som stått pakerad under ett träd = nerskiten framruta. 

Hon är underbar min syster, fixar jämt mitt hår så fort det är dags för klippning och färgning. Hon är inte bara duktig på klippning hon kan även sminka som en gud!! Igår stylade hon mig för en utgång. Hon är bäst min syster!


image30
Min syster Anna*


Kl 19:30 drog vi oss neröver mot Primero. Trots halkan lyckades vi hålla oss på benen tack vare Emelie's spikskor. Mkt bra att ha sånna. På Primero blev det käk och dans mm mm. Kul var det vill jag lova.

     
     
     

Mys !!

Mysigt med en helg!! Det tackar vi för och firar me lite käk från Baccinh och en härlig bild på mange från den tiden då han låg i lumpen! =)

image29

                                                      Min Snygging *

Jag får damp

Damp på mobilen har jag fått idag. Telefanskapet börjat krångla IGEN IGEN IGEN !! Bifogar bild på telefonen ni INTE ska köpa. Så imorgon bär det av till elfjanten återigen och jag kommer inte vara så glad på dem kan jag lova.


Tränat med Mli har jag gjort idag också, och räddat en fest i Varberg men det är en annan historia. Och på lördag är jag och Mli bjudna på födelsedags fest på Primero weeeeeei hennes granna Matte fyller år så han har bokat stället minsann. Mätt i magen efter manges goda köttfärssås, så därför tänkte jag ta plats in the sofa. 



Tjing*


 


Meeeee !!

Har nu fått tillbaka min gamla nokia (för den e faktiskt gammal nu efter 12 veckor på service.) Telen köptes i november.. och samma fel har kvarstått efter de 2 första servicearna. Dock nu efter 3:e gången på garanti service hos nokias externa verkstad så fungerar den faktiskt som en mobil ska (!) Förutom att den inatt "med laddarsladden ikopplad" stängt av sig själv "poff" och för att sparka igång den krävdes att jag plockade ur och i batteriet.. funkade inte med den gamla vanliga ON knappen nämligen weiiiiiiiiiiiiiiiiiiirdo.

Nog om den, idag var jag på besök hos nordin som har varit i Asien en hel evighet, hon bjöd upp på käk och frödings kladdkaka (godast.)


Vincent !!

                                
    Fifan vad nöjda vi var igår!! Mycket lyckad kväll.



                                            image18


               

Tant Annelie & fröken Sara

Lördag=städardag! Skurat hela badrummet samt dammsugat och skurat. Nice* Så var det gjort för denna vecka.

Dragit en runda på staden med Mange o kramida, fikat en mycket god en macka på fiket "Tant annelie och fröken sara" att rekomendera, samt gått lös på lite shopping. Handlat ett par svarta mysbyxor och en halsduk, lite vin för ikväll och en försenad födelsedagspresent till Kickan.  

My biatch is back, välkommen hem Ida!! Förstår att du längtat hem nu efter att ha varit i asien i drygt ett halv år ..


image27


För övrigt: börjar bli skapligt fucking less på Nokia som haft min tele på lagning för 3:e gången utan resultat. Ska dit till veckan och få besked om Nokia godkänt min reklamation på mobilfan. grymt irriterande. 

Summering av helg kommer här

På fredagen kände jag bara för att vara hemma, men icke sa nicke ida var hemma i helgen och ville prångt att jag skulle hänka på henne på lite utgång. Kändes segt för min del men efter lite trix lyckades jag muta ida att komma och hämta mig. Klockan var då ca 22:00 suck suck vi som skulle upp tidigt på lördag för att hinna ner till Stockholm i tid till Majdas examen.
(Majda= Mange's Bror Daniels flickvän.)

Men det bar av med ida ialla fall, Emelie och Tessan hängde på de också. Bråttom fick vi för klockan var mycket! 
Efter Kramers blev det Primero där jag för övrigt rök ihop båda med Tessan o Ida.  Jag och Mli fortsatte dansandet fram till stängning, svettigt svetiigt kan jämföras med värsta aerobicspasset. sedan drog vi hemöver till slut. Så var
denna kväll över och en ny dag hade tagit vid. Fort gick det minsann.

         

image12
(min underbara vän emelie)

     


Upp o hoppa, fort iväg mot Sthlm, denna gång bilade vi, vilket är skönt för då kan man stanna och ta kisspauser och köpa godis på vägen. Sov dock hela vägen så det blev inget av. 

Framme i Sthlm incheckning på hotellet fort för annars skulle vi bli av med rummet om vi inte checkade in före 18:00.. skumt. För övrigt hade scandic bokat in oss på fel dag, så vi fick boka om, men tack och lov så löste det sig mycket smidigt. Scandic e bra grejer.

Fort iväg för att köpa blommor till Majda och införskaffa käk. Blev en snabb sallad på kungshallen, mkt god var den, jag och mange hetts åt innan Majdas piano konsert körde igång. Stackarn hon var jätte nervös.
Min trötthet tog över även där och jag somnade på konserten ett flertal ggr..pinsamt * 

Därefter  bar det av till Manges äldre bror Fredriks hotell Birger Jarl som skulle ligga "baara" något kvarter bort om Musik skolan, men det visade sig vara en jäklaaa lååång promenad till Birger Jarl.

Ont i magen hade jag så vid 22:00 tiden började vi traska mot hotellet och mot säääääääääääääääng.

Så var den dagen slut och ny morgon blev det ännu fortare. Upp o hoppa igen! Hotellfruuukoooooost * 

Sedan en sväng på stan och därefter drog vi ut till Barkaby där jag investerade i ett par nya träningsbrallor. (ska provköra dem ikväll. ;) Det var faktiskt det enda jag kom över i Stockholm denna gång! Good!

Hem bar det av och fort gick det.

Tack o hejj*

Trött, tröttare, tröttast

3 intensiva timmar med små-kottarna Linn och Simon gör att jag inte är så värst sugen på att skaffa kottar ( inte just nu iaf)!!

Med detta vill jag varna alla där ute som inte tänkt igenom detta med att skaffa kottar ordentligt. Man bör med andra ord tänkt igenom detta både en, två och tre gånger.
 
I alla fall, klev in hos familjen Eriksson vid 18 tiden ca och klev ut 5 ggr tröttare vid 21 snåret. Jag som redan var trött efter gårdagens dubbelpass. Det känns i min armar idag kan jag lova* Träningsvärk är skööönt så jag klagar inte!!=D

Åter igen till barnpassningen. Tydligen var jag mer intresserad av bollibompa än kottarna, ryck och slit i armarna för de ville fanemej inte ha mej sittande i soffan.

Så vare blöjbyte ! Yesss ! Och det var inte nummer 1 ...

.. inte min grej

Tappade blöjan på golvet, just snyggt, samtidigt som jag hade en Linn springandes runt benen som ville låna mobil kameran. Vilket även Simon ville.

Kaos. 

Men hur som hellst när blöjjan var installerad och klar var det läggdags för lilla parveln, men det var inte vad herrn ville, hann bara säga ordet " läggdags " så försvann han in på Linns rum som en blixt och stängde dörren efter sig.

Men jag gav inte upp, en så liten människa ska inte kunna styra över mig. Efter lite bokläsning kanske det ordnar sig. En traktorbok med motorljud, en djurbok med olika pälsklädda djur samt barbapappa och därpå en annan bok som jag inte kommer ihåg vad den hette samt lite skön sång och en filt från bb som var extra speciell så Somnade han faktiskt !! =D

Linnsan fick sitta och titta på tv, tills hon självmant faktiskt kläckte ur sig att hon var trött och inte ville se på tv mer. =D

Men dom är för söta ändå mina små kusin kottar Linn och Simon*

Tjing tjong*


Hot Chili*

Idag äntligen, vi trodde att Big Boy hade brunnit ner på riktigt och att vi hade ätit vår sista hot chili burgare, men så var inte fallet! =D De har öppnat igen och glada blev vi för det! Finns iiiiiiiingen burgare i denna stad som slår en hot chili den har allt, saftigt kött (ingen tunn & torr skosula här inte)  mkt sallad o mkt sås de e sooooo niiiice*

image50

Efter käket kikade vi på systers & peters nybyggda kök, nykaklat o fräscht snyggve vart det!!

Sen blev det muffinsbak! Medans Mange byggde en mkt fin lasagne. Tummen upp för den var enormt god!

image3
 
Tjingeling*

Brädåk!

Solat igår, röd idag! Really Not Nice. Ska dock ut ikväll med Mli o co. weeeeeeeeeeeey!
För övrigt är idag min nya snygga Nitro brädan inkörd, gick mkt fint, skön snö i backen blåste dock upp en rejäl stormvind mot slutet som svalkade skönt. 

På vägen hem kilade vi förbi på auktion på elektro lux home vii behöver en ny traktör panna, dock var idas mammi Tina oxå sugen på en panna så vi hann inte bjuda upp på pannan för att hinna till boa innan dom stängde. bajs bajs.
Hann även med att shoppa en svart frans matta till vardagsrummet på halva priset på Kazaa! Snygg Snygg!


image2


Nu är det renskavs gryta!!

Tjing*

RSS 2.0