Lite pix

   
    
Och det var efter den bilden som min kamera började bete sej lite annorlunda... (?)

 

Ny cam!

Skönt ! Nu känns det bättre.. Samuel ringde och meddelade att han hade hittat en kamera på rea! Så pang på bara! Har även hittat en kortläsare så nu ligger alla helgens bilder på datorn. Tänkte ladda upp några men det får bli lite senare för nu ska jag & M se en film! Eternal Sunshine Of The Spotless Mind blir det! Cho!


En kväll i Östanskär

Jadu Micke Melin igår var vi i dina hemtrakter och roade oss. Nämligen på ett fantastikst fint ställe som heter:  http://ostanskar.se/ Dock var det lite mörkt ute så naturen framstod kanske inte som den skulle ha gjort i dagsljus.. såg tex inte den omtalade indalsälven. ; )
Det blev mkt oväntade överraskningar igår  kan man gott säga.. Det blev årets första julbord, som var mkt mkt gott! Fick bla smaka på björnkött för första gången i mitt liv.. Det var helt ok men inte jätte speciellt enligt mina smaklökar men dock björn.
Blev introducerad i snappsandets värld.. som hittils varit något främmande för min del måste jag erkänna. Men det gick fint och det blev tom så att jag bjöd på en gammal snappsvisa som jag lärde mej under min dagistid.  "Hon var så liten hon var så frusen.. hon hade istappar under musen..." osv.. ja ni som känner till denna härliga ramsa vet ju hur den fortsätter.. (Kanske dock endast min systeryster, och Nu mina arbetskamrater) Lol!
Ja kul var det iaf och snappsarna gick ner även fast det tog emot. Blev också en del bubbelbad, ångbastu och torrbastu samt kvällens surprize en riktig svängom bugg !! Jo det är sant !! Och hej vad det gick kan jag lova ! Nog var han som styrde upp till dans möjligen något mer rutinerad dansare än vad jag är, men jäklar jag tror minst sagt att den gamla buggen sitter i sen skoltiden !! Sjukt kul!!

Kvällen dokumenterades självklart  som alltid i bilder, men jag måste erkänna att min gammla trogna cam tog lite stryk av allt ångbastubadande.... så nu e camen också död.. =,(
Men bilderna finns kvar på minneskortet (hoppas jag!) så inom kort när vi skaffat oss någon form av kortläsare eller något så kommer jag att kunna lägga upp kvällens bilder här, så att även ni kan få ett litet smakprov på hur trevligt vi hade det igår.

Tack för igår! Jag hade iaf jäkligt trevligt!  

Mmm..

Sitting here wasted and wounded
At this old piano
Trying hard to capture
The moment this morning I don't know
'cause a bottle of vodka
Is still lodged in my head
And some blond gave me nightmares
I think that she's still in my bed
As I dream about movies
They won't make of me when I'm dead...



Död!

Nu är det ett faktum att tvättmaskinsfan är död död död.... =,( Tänk vad mycket man tar för givet.. Nu ska man få börja traska till tvättstugan som alla andra vanliga människor som bor i lägenhet gör... Suck säger jag!!
Har iaf analyserat apparatens beteende lite närmare och sedan fått lite experthjälp av allvetaren Samuel..och det verkar som att det är själva programfunktionen inuti maskinen som gett upp för den beter sej verkligen inte som den brukar och jag får ingen pli på han !! Trotts sparkar och slag... som i vanliga fall brukar kunna funka.. Men icke sa nicke! Han är helt sonika död. 
Meen man får kanske ta hänsyn till att han faktiskt har drygt 9 år på nacken så det kanske var dags. =P Bra jobbat och tack för den här tiden får man vel säga.

Nu vet jag iaf vad jag ska önska mej i julklapp i år!


Phuuuuuu´

Så var månadens alla räkningar och lån avbetalda!! Och bilen är nu MIN MIN MIN!! Den ni =D Hur skönt känns inte det !?

Hum hum från humlegården

På lucia helgen har vi bokat in oss på scandic park humlegården mkt trevligt! För då ska vi hämta hem lilla N !! =D Såå spännande det ska bli att äntligen få träffa honom, vår lilla goding !! Nåt mindre trevligt är att vår tvättmaskin har börjat strejka.... centrifugen har gett upp och nu vägrar den starta över huvud taget !! Skit sak !! Morr* Numåste jag sätta mej och läsa på i bruksanvisningen bara för att vår kära apparat fått för sej att börja krångla på sina äldre dar!! Tänk om vi måste gå och införskaffa en ny maskin nu så här inför jul.... gaaa... känns som lite bad timing hurru!! Ryck upp dej nu maskiiiiineeen!!


Lilla Pelle

Idag är vi hundvakt åt snyggingen Pelle.. han e lite blyg för mej just nu för M åkte ner på affärn en sväng och det är honom han varit med hela dagen.


ett annat perspektiv

Vill ta ledigt från allt för en stund.. stressad

Söndag och snö.

Igår var jag med syster och peter hela dagen och hela kvällen. Var först på stan och handlade lite smink på make up store, en sminkväska, ett puder och en puderborste.  Tillkom en del andra saker också sen hemma hos Anna. ;) Tack söta*




















Sedan drog vi en vända i birsta och gick lös på lite nödvändiga hundprylar bland annat en säng, matskålar, klotång och en bur till bilen. Efter det åkte vi hem och käkade taco gratäng hemma hos syrran och sen slog vi oss ner i soffan och spelade en mängd olika sällskapsspel! Haha! Det bar den dagen det.. idag är M ledig och vi tänkte bland annat ta en tur ut till alnö.  Sen kanske det blir en promenad i det härliga vinter vädret.

Cho!


Jag lever!

Och det var inte farligt alls, kvarlevorna efter tanden är nu ett stort hål. Det tog ca en minut så var tanden borta , väck capice!!.. och jag trodde inte det var sant att det gick så fort! Efter tandoperationen som jag blev tvungen att göra i våras så måste jag faktiskt erkänna att  jag var lite smått nervös.. men det var ju lätt som en plätt! Och jag har inte ett dugg ont idag! Kan gapa och äta och allt är tipp topp!

Nöjd*

I will survive

Har inte riktigt fattat att imorn ryker tanden!!! Kom lite som en chock när jag fick boka en tid så fort. Men jag slipper ju gruva mej så länge var tanken...så 14:00 imorgon ligger jag där i tandläkarstolen med hög puls! Håll tummen att jag överlever. 
Ja jag vet ju att jag faktiskt överlevde senast när tanden blev utopererad.. men det är inte direkt njutbart att någon gräver ut en tand ur ens mun!! OCH att man sedan därefter inte kan gapa eller äta ordentligt gör ju inte saken bättre!! Men jag har just nu sååå ont sååå ont... så åt helskotta med tandfan!! 

Idag har jag och syster yster tränat hårt, vad duktiga vi varit! Blev alldeles slutkörda.. Puh! Men så ska det vara!


Liten..



-Och alldeles underbar. Hämtar honom i Sthlm om ca 4 veckor då han blivit 8 v gammal, just nu är han för liten för att lämna sin mammi och sina 2 små systrar. Vi är så glada att vi hittade honom. Med lite hjälp av syster får man inte glömma. ♥

Tanddragning nr II

Happ! Imorgon 14:00 åker han ut.. tandfan nummer 2 som trilskas i käften.. Tack o hej med dej!

Noble one


Om 4 veckor....längtar längtar längtar!

Visdomstand nummer II

Tandläkaren
-"Ska vi boka in en tid och ta den nu på en gång?"

Man tackar!!

Nä stopp i backen sa jag.. så jag bokade in en kontroll på torsdag istället. Så vi får vel se efter det vad som blir av.. Rädd*
 

Glömde ju bort..

Att berätta om helgen som varit.. Mmm säger bara Mmm.. Helgen har varit så lugn och så skön. Fler sådana helger tack. Bara umgås med familj och vänner. Hur bra kan det bli ?! Älskar er.

Cesar Milan



Hur bra som hellst !!

MAAAT

Hungrig som ett djuuuur!!!Men snart ärre klarrt! Jag och syster har bakat ihop en potatisgratäng, som just nu står o gottar sig i ugnen, M har tillagat en älg file  och gjort en smaskensfilibabb aioli MUM!

Snart så!!

Finne dag III

Aj igen.. har fått en till haka kan man säga, och den är öm.. går knappt att sova. Försöker i alla fall på alla sätt och vis att få bort den.. men jag börjar nästan att ge upp detta och borde helt sonika bara låta den lilla jäveln vara. Annoying!

Nog om detta.. igår kom Kusin Micke och ida på kafferep.. (kafferep?) ah iaf det var kravet för att de skulle komma förbi, dvs att jag bjöd dem på kaffe..Of course det fixar vi Lätt! Eftersom M har en sådan fantastisk kaffemaskin så tänkte jag än en gång ta saken i egna händer och lära mej hur man får ut gott kaffe ur apparaten. (M har ett flertal ggr  lärt mej detta, men det faller liksom bort när man inte brukar den dagligt) Så jag tog en liten intensiv kurs med M och -tadaa- efter det fick jag faktiskt till riktigt snyggt och gott kaffe! Enligt Ida o Micke dvs! Själv drack jag te med skummad mjölk.. faktiskt mkt gott det med!

För övrigt måste jag vara lurad eller något.. för faktum är att ida och Micke inte alls är kusiner.. mkt märkligt!  


Aj.

Tror jag har en finne på hakan som inte syns.. men som gör ont som faen. Sånt gillar vi inte! Andra saker vi inte gillar är när räkningar och diverse lån ska betalas av.. icke kul! Men nu är det gjort POh !!

Idag.. har jag och fröken ida tränat som G A L N I N G A R.. emmas torsdags pass 17:00 is the shit!
Ikväll kommer iaf jag att sova gott!

Imorgon är det en ny dag.. en dag närmare helg.. FREDAG en sjön dag!
Vad väntas då i helg? Tacos hos mami på lördag det är det enda jag har klarrt.. och sen har jag också lovat älskling att agera chaffis åt honom..icke att förglömma! Med tanke på tidgare helgs bravader är det kanske det bästa alternativet för moi. Meen som sagt vem vet ..

Jorro så äre.

Tada!

Ännu en härlig SAW film har kommit ser jag just!! För alla er som inte redan har uppmärksammat detta! Vad trevligt ! Den måste ses... trevligt och trevligt`? vet inte om jag tycker filmerna hittils varit så trevliga men de måste ju ses iaf!

Herrå herrå!!!


Yoga

Så har man lärt sig att andas och det var oootroligt skönt! Det kommer jag mer än gärna att gå på fler gånger i mitt liv. Jag har länge velat testa yoga men det har inte blivit av.
Men eftersom jag upptäckt att jag ofta sitter med andan nästan upp i halsen och spänner mej konstigt i magen så kände jag att det var något som måste göras.. hoppas detta kan hjälpa mej att varva ner andningen.

Igår gick det också i avlsappningens tecken med ett skumbad!
Händer kanske 1 gång per år att jag tappar upp ett bad.
Det e riktigt skönt, faktiskt att rekomenderas om man är spänd och kall som jag. 

s l i t e n.

Idag mår jag inte bra. Idag är en sådan dag man hellst inte vill genomgå. Men snart är den över.. och tack och lov för det!

Tack o Hej!

Hej vad tiden går

Vad skönt för då är det ju helg snart igen!

M har varit ledig måndag tisdag onsdag denna vecka därav anledningen att jag inte ägnat så mkt av min tid åt det här, vi har nämligen annat för oss när vi e lediga tillsammans älskling o ja. Igår tillexempel lagades det skit goa biff lindström med tryffelmos och kantarellsåååååås..godast! Ikea's biff lindström e oxå god, fast inte lika god som våra såklart.. men nu har ju ikea tyvärr tagit bort lindström från menyn till vår stora besvikelse. Fy skämmes! Därav måste de lagas på egen hand. Ikea tillbaka med biffen tack!!

Näjj nu får det vara nog.. herrå

 


Vår lilla plats på jorden

Rummet där vi tillbringar mest tid i vår underbara lilla lägenhet.


Saturday

Idag har vi kört en runda på stor staden innan det var dax för M att börja jobba. Fikade lite på ett nytt italienskt cafe. Där blev det en sallad och en chailatte för min del och en slags pizza-macka för M's del. Sen blev det en croissant fylld med choklad mmm me like.. tack för den uppfinningen fransmännen!!  
Å på staden hittade jag en klänning, nya vantar och benvärmare! Jihaa gå lös bara!


  

Nu är det dags att stoppa nåt i magen o sen börja piffa sej lite!! Tja !


Mezoyo

Igår tog M & jag en romantisk middag på Mezoyo.

  
   
 

Tryffelkantarell soppa till förrätt och Kalventrecote me blomkålspure till huvudrätt.
Sen tog vi in en osttallrik med diverse tillhörande viner. M's gamla chef från Il barone dök upp som ervitris och förklarade hur de olika vinerna lyfte fram smaken ur ostarna ja så vare. Gott Gott .. ostarna iaf! 
Ikväll bär det av till Petra som fyller år!! Gratulerar Gratulerar!!

RSS 2.0