Nytvättad bil!

Nu skiner bilen kan jag lova! Glänser så fint! Sen har det blivit en timmas promenix här på ön och en gooooood potatis gratäng med lövbiff! Yum* Nu mår jag prima och kan öppna munnen och käka hyffsat normalt. Så nu har jag hoppat på godispåsen! Imorn blir det däckbyte och tårta hos mammi. Finfint!


Hälg!

Igårkväll var som sagt Ida på besök. Trevligt med lite sällskap. Jag är fortfarande smått bedrövad över min mun.. hoppas som faen att jag slipper dra någon fler tandjävel ur käften. Riktig Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaat vill jag ha! Lucky Me för Ikväll ska mammi bjuda på gratäng och det ser jag verkligen fram emot! Vår kyl står tom nu kan jag lova, kan ltt bli så när M jobbar kvällar på chats, blir liksom aldrig att man lagar middag tillsammans hemma och laga middag till mig själv är ingen hit. Å De e lite enerverande att bara kunna tugga maten med ena sidan av munnen, det tar så mycket längre tiiiiid. Jag som är van att kasta i mig käket. Meeeen lönen har kommit nyss och alla räkningar är betalda så jag ska inte klaga. Ska också rengöra Renaulten grundligt idag, hoppas det blir lättare denna gång när bilen inte är täckt av chäfer hår. 
 
                                                                     Clay Ängel *
 

image123

Update

Snart: nästan bara en månad kvar.. till sand, sol och värme! Och en jävla massa god mat! Jag som bara levt på flytande föda hela veckan, ska bli så mmmm.. gott me thai käk. M har fått tagit en hel del skit från mig denna vecka, förlåt*  på grund av mitt dåliga humör som uppstått av att jag inte fått i mig tillräckligt med käk, men nu börjar det styra up sig till det normala i munnen och idag har jag tom käkat, hör o häpna.. Grönsakssoppa, och det funkade bra! 
Sugen på en fet grillad köttbit me potatisgratäng o massa såååååås...
Men d blir inge av för vi har ingen grill! Men Ida Nordin e ju på väg hit så jag klagar inte. Resterande av helgen ska jag tillbringa på the island och sola och tvätta bilen i det vackra vädret. Sen kanske ja hänger me Mli o Adia o co på bubbling imorn, well see.


Oj vad solen skiner!

Oj vad blommorna blommar! Nu är det ju snart sommar minsann.

image121


Men titta va ja hitta!

image118

Hur mysigt var inte det här ?!

 

Man längtar till sommar en smula.


Plopp sa det!

Plopp sa det så var tanden väck! Kan vel inte påstå att jag njöt när själva tanddragar processen var i gång hos tandläkar-Jan-Olof! No no! Hela 4 sprutor me bedövningsmedel pumpade han in i tandköttet! Men tack o lov för de! Kände nämligen inte av någon smärta under själva operationen. Mmmm.. Men det bändes och vreds om i munnen kan jag lova. Aooo.. Fick ett par rediga stygn i munnen också! Å blodet rinner på friskt ännu! Uää.. Bedövningen har dock börjat släppa nu så jag får snart trycka i mig lite ipren känner jag. Och flytande föda blire för min del de närmsta dagarna! Men yeeeeess! M som gjort en så god lasagne som står i kylen o väntar! ..Den får vänta, för just nu vill jag inte stoppa nåt i munnen alls. 

Tanden---->   <----Och så här ser man ut efter detta.

Lasse lasagne!

Idag har jag lärt upp en Anna på jobbet, (inte syster-anna) En annan Anna. Hon ska ta över kundtjänsten medans jag är i Thailand! Pirr i magen nu! Dagen har gått fort som fän, som alla andra dagar ungefär POFF så var det ny dag, och POFF så var det helg! Går med en hejdundrandes fart! Å förutom att jobba har jag varit hos mormor och fikat och tittat på hennes favvo program glamour, råkar se denna hemska såpa några gånger i månaden när jag besöker mommo, och jag måste säga att det är den mest tjatiga såpan någonsin, de bara diskutterar och ältar massa avsnitt efter avsnitt. Till och med mommo klagar på detta! Efter fika så kilade jag iväg på träning med Mli. Fan va vi e fit nu!


Denna goding möttes jag av när jag kom hem från träning idag! Thanks M. I ♥ U

image115

Vår väder!!

Varit ute och gått i det fina vädret med Äda och hundarna har jag gjort. Det är varmt ute idag kan jag informera om..10 plus! I övrigt har helgen varit mycket lugn och skön, var hos mammi och samuel på ön igår och käkade god middag och kollade på sämsta programmet som någonsin visats på tv4 KÖRSLAGET! Fy faen vad sämst! Tänkte inte bryta något mönster idag så jag fortsätter att njuter av lugnet. En sak som jag funderat på är hur det är möjligt att man kan irritera sig så mkt på någon, och liksom slösa onödig energi på något som bara irriterar en.. Näh ta o sluta upp med det det är ju faktiskt bara 46 dagar kvar nu!! =D

Paltkoma

Vi e trötta! Efter en dag på jobbet, en runda på staden, en shoppingtur på willys och en snabb visit hos kusin Micke så blir man trött.. Tungt! Lagat mat och ätiit maten har vi också gjort. Paltkoma! 
 
   
      

Vår nalkas, o det tackar vi för

Förutom panik ångest över det kommande tandläkarbesöket så skiner ju solen idag!! Det verkar ju faktiskt som att våren kan vara på väg ändå! Tecken på detta är att jag äääntligen kunnat använda mina coola vårskor som ja gick lös på i Sthlm förra våren HETA! På footlocker hittar jag jämt jämt jämt nya snygga skor, som jag får ångest över att de är för dyra men ändå måste köpa.  Farligt! Men jag älskar ju känslan av nya fina skor på fossingarna. Really nice feeling. Och inte nog med de! Vårjackan har ju åkt på också! Kan det bli bättre?! Jag ska nog inte klaga över min tandoperation ändå, solen skiner juuuu idaaaag!


Panikångest!

Riktig jävla panikångest! Har vaknat kallsvettig nu i en vecka, min tandläkarskräck brukar vanligtvis inte vara så här påtaglig! Men nu är det ju för fan en tandjävel som ska grävas ut ur käften!!


Smärta..Aj..Ont..


Har målat upp en del senarier framför mig, antingen kommer jag att svimma på operationsbordet, eller så svimmar jag i trappen på väg upp till mottagningen, eller så svimmar jag i bilen på väg till mottagningen.

Har därför bett kära Ida att följa med mig och hålla handen under tiden när helvetet bryter lös. Hoppas hon är ledig på tisdag bara, annars vet jag inte om mitt psyke kommer att palla.


Men tack och lov har jag stöd av Ida. Jag citerar henne:


"Emma du ska dra ut en tand..vad är det värsta som kan hända? Tänk om du hade cancer och skulle operera dig och man vet inte om du kommer klara av operationen då kan vi börja snacka problem...eller att du måste amputera ett ben. Men om du svimmar...fine! då känner eller hör du ju inget alls"


Hoppas jag svimmar! Jag har faktiskt svimmat en gång under min livstid, i duschen med M när vi bara hade dejtat ett litet tag. HAHA! Så här gick det till: Det var på den tiden då vi brukade duscha tillsammans, så vi stod båda två i hans dusch på alnö och det är ju en sån där dusch med skjutdörrar vilket vi märkt kan leda till att det blir ganska instängt och bastuvarmt där i duschen.

Jag kollavippade iaf i duschen, på grund av hetta och syrebrist och vaknade sedan upp som en trasdocka liggandes på golvet inne i duschen med en något skärrad Magnus bredvid som försökte ruska liv i mig. M blev nog lite skraj där kan jag tro, stackars.    

Så här kommer det kanske att se ut i in mun efter tisdagens operation...


 

image109


Skumma kunder idag

Full fart idag må ni tro! Gott det! Tiden går ju så mycket fortare då ju! Men idag kan jag lova att det varit bra skumma kunder i farten! Haft ett flertal långa samtal med kunder med tusen olika knasiga frågor. Många 12 minuters samtal idag! En kund ska skicka en Bruce Springsteen cd skiva till mig! Är inte det skumt Va?! Varför just Bruce Springsteen?! E han bra? Har ingen koll och kan inte komma på någon låt av honom, men jag känner igen namnet.. så helt lost är jag inte. LoL* Det var hans senaste skiva iaf, så vi får vel se vad det är för något sen när skivan dimper ner i brevlådan! Tack kunden!

Nu ska jag knapra i mig en banan sen kila iväg på träning!


Lite picts från lördagskvällen kommer här

Hemma i Mli's lillstuga var det.

  
  

Sen pep vi ner på Chats.
Där blev det en pinacolada och en mängd ost och kex, vindruvor och ananas.
Och som vanligt när  det är god mat i farten så har ju jag en viss förmåga att kunna stoppa i mig lite "för" mycket.
Not so nice för magen!


Hej Bussåkare

Väntar på lyxfärdmedlet buss gör jag! De e lyxxx de! Sen ska jag gå till Södermalm ännu mer lyxx! Brukar jämt bli toksvettig efter alla uppförsbackar som man måste bestiga för att komma till Mli's lilla stuga. Nä nu minsann äre dags o röra på sej! Tjo!


Gröt frulle var det här i gammal vanlig ordning

M ligger fortfarande och z z z Z Z... I gammal vanlig ordning är jag uppe med tuppen (även fast det faktiskt är helg) Och då kan man vel i alla fall "försöka" att sova ut lite längre än normalt så att man inte är så J*vla trött på måndags morgon när klockan ringar. S u C k * På sommarn brukar jag gå ut i skogen och springa en runda / gå whatever det är riktigt härligt när solen håller på att gå upp. Prova det ska ni få se! I alla fall så gäller det ju att man är lite tyst så man inte väcker törnrosa ur skönhetssömnen. (Som jag faktiskt tycker att han behöver eftersom han ska jobba idag) Min lilla kämpe han jobbar 6 dagar i veckan han! Så man ska inte klaga på sina 5 arbetsdagar i veckan minsann! Nä nu har jag ätit upp min gamla gröt... med russin i... (som M's mamma Annie har lärt mig att man kan krydda gröten med) Snipp snapp slut, nu ska jag gå och kramas med M.

( Annnie i herbret )

image102
  

Snopet va!

Boa fanns inte kvar där det brukar längre ...Gissa om vi blev snopna!! 

( ? )

image101
  

Snäll Micke!

Åh... på lördag har Micke lovat mig att ta hem massa cocos mjölk så han kan mixa en PinaColada till mig!


Micke är snäll!

image100

 Nu ska vi på boa och köpa vin och sen på affär och inhandla socker och fett! Tjingeling*


Hej Helg!

55 days left! Och Mli har nu kommit hem från Marocko, huuur bra kan det bli? Måste dit på lörda och spana in alla coola grejer hon köpt! Samt höra lite hur resan gått. Spänning* Och fredag är här, bästa dagen på veckan, det firade vi därför med lite eller rättare sagt MYCKET Nasi goreng från blåa kiosken mmmm...Jag o M är mätta nu!

Lika  mätt som den här

image99


Mörker!

Fifan för detta!

Snö ? Vad är det bra för egentligen ? Vi har knappt kunnat åka bräda på hela vintern. Det är tacken det!
Blött, blask, vantar o mössa på + Stora jäkla vinterskor som är jobbiga att gå i för att det är strl 38 på dom, (fanns inte strl 37 som jag skulle ha behövt men eftersom de var på halva priset så fick det bli dom iaf)

Men vad gör det när vi åker till thailand om 58 dagar! Plus att vår cam nu finns på hotellet i San fransisco och snaaaart är hemma hos oss! Spänning!

Counting down, 58 days left

image98

Nu jefflar minsann äre inte långt kvar till Thailand.
Fick vykort av syster och Peter igår som är i Krabi (IGEN) lyllos*
Snart vår tur.. looonginng*


Projekt stopp i avlopp

Idag har vårat avloppsproblem blivit löst thanks pappi!
Tyvärr hann jag inte dokumentera det monster som hade satt igen vårt avlopp.
Men vid en närmare eftertanke, var det kanske lika bra det.
image95

El snusk-slango!

image96

Pappi in action!

image97

Lördagen Vs lataste söndagen i världen

Ida fastnade i en jacka på Zara !

image92

Befriades en kvart senare när vi kom på att vi kunde dra jackfan över huvudet. Haha!!
Jackan var i övrigt sketa snygg och på halva priset, så jag köpte den!

Efter stadsvandringen pep vi sedan hem mot boesvedjan och fixade frillan inför aftonen.
Lite härlig tacos hann vi också med, sedan bar det av hem till kusin micke och hans nya fina lägenhet.
Den var myyyycket fin och där åt vi pop corn och drack vin! Förlåt igen Micke för att jag spillde i din soffa.

Sedan fick vi skjuts av snäll Rickard ner på staden. Och på stadshuset var det mycket folk som vanligt! Hur kul som hellst! Det gör vi om next weekend, då har ju även Mli kommit hem från Marocko!

image94 

Söndagen: ja vad ska man säga.. jag och M sov till kl 14:00 därefter klev vi upp för att knapra i oss lite tacos som blivit kvar sedan lördagen. Yum* Sen bar det av till sängen igen och vi vaknade inte förrns vid 19 tiden och då vare dax för lite filke. Och så var den dagen avklarad.
 

Och något har hänt me vår ena bonzai..

Han har tagit livet av sig..

image91

Veckoslut

Fredagen startade jag upp med att skura hela badrummet innan det sattes igång att jobbas. Skönt! Ännu är dock inte vårat översvämmningsproblem löst, pga att vi inte fått tag på någon sugpropp. Men det kommer. Har fått en liten instrukiton av min käre far hur man kan fixa sånna där grejer. Det är ju hans grej liksom. Var även på besök hos pappi igår och drack te med kanel smak yummi, vi såg också på den siste samurajen tillsammans. Den var bra, men blev så trött efter halva fillen så jag var tvungen att bila hemöver, så hiiimla jobbigt att köra bil när man är trött i mössan. Är så imponerad och tacksam över alla de gånger som mor och samuel snällt har klivit upp och hämtat mej många sena nätter. ♥ Tack Mammi och Samuel! Minns spec en midsommarnatt då jag hade pipit iväg till njurunda och stackars mammi och samuel fick komma och hämta upp en lite berusad emma mitt på morgontimmarna för att jag skulle upp på wörk dan efter. Scandic på den tiden. Det var en speciell upplevelse att städa hotellrum på fyllan. Vilket jag gärna inte upplever igen.


Mammi och Samuel ♥
image90



Nåt e knas

Knas Knas, ena stunden är man pigg o glad o andra stunden är man trött o seeeegast? Fast mest trött och seg faktiskt. Hormonerna åker karusell.. Upp och ner, Upp och ner. Och vart tog det fina vår vädret vägen?! Nu är jag så jäkla less på grå mulet väder o slaskig mark. Gick inte ens att gå runt sidsjön i söndags, anledning 1 var att jag och M hade gympa dojjor på oss, anledning 2 var att skidspår o hela köret fortf fanns kvar där uppe i sidelake. Plusss en jäkla massa blask!! Men Nu Ni är det faktiskt bara drygt 2 månader kvar tills vi åker bort bort bort!! Ynderbaaart!! Och idag är Ida kvalificerad frisörska minsann! Man får Gratulerar! ♥ Det får vi fira i helgen tycker jag! Allt som kan firas ska firas! Är så grymt sugen på mitt vita Riesling vin som jag gått och förälskat mig i.  

Död !

Efter ett litet uppehåll med tränandet på en och en halv  vecka..så kan jag inte påstå att jag var den smidigaste på golvet idag. Anledningen till varför jag inte pallrat mej till träning är inte på grund av lathet, nooope utan på grund av den förkylning jag nämnt tidigare, men också för att jag inte har någon bil att ta mej dit med, idag provade jag dock att ta mej dit till fots! (bara det kändes av) En skuttande soffpotatis var jag idag, "lunkande" är kanske det rätta ordet, seg i bollen var jag också, trodde jag skulle kollavippa vid självaste grodhoppen..eller vad det heter, inte känner man sej vacker ialla fall när man står där på alla fyra. Nåjaaaa.. Belöningen för detta slit kommer på teven ikväll, rent hus, lost, topmodel, so you think you can dance, sverige pussas & kramas! Ojje hur ska det här gå ihop...



Och det här mina damer och herrar är en känguru pung! =D

image89



Sked på näsan

Vad söta dom är ♥

   


Operation Visdomstand

En visdomstandjäkel skall avlägsnas ur min mun, ( trevligt ) den har inte ens tittat ut ännu.. vilket innebär en operation och sedan några härliga stygn i MUNNEN. YES! så här förklarade min tandläkare att det gick till när jag meddelade att jag är mycket nervös inför detta projekt. -" Det är ingen fara alls, vi kommer helt enkelt att öppna upp tandköttet och slipa ner toppen på tanden och därefter dras sedan denna upp ur tandköttet, ( AJ ) Sedan kommer det att bli ett öppet sår, som måste sys igen. Du kommer förmodligen vara svullen och ha ont i en vecka efteråt, men det är ingen fara det går över" 


Hjälp!

RSS 2.0