Outfit för kvällen!!

image201

Made By Anna.


Grattiiiis ida!

♥ Å den här sidan tänkte jag tillägna helt o hållet till tant ida! Gratulerar på 22 års dagen ♥ fröken, imorn blire födelsedagssup!

image197

En byrå vare här!

Mami ringde och berättade att hon hade hittat en byrå i ek på jysk till vår hall, affären jag aldrig köpt något från tidigare! Men där var den i alla fall, den sortens byra vi letat efter! Jihaaa! Ganska hög och inte så djup som alla ikeas byråer, en sån skulle tamejfan täcka upp hela vår hall! Men nu står den där, en ståtlig pjäs! Tack Mami och Samuel för att ni fann den!

image195

Ursäkta missfärgningen på bilden, men denna var den bästa då det fula golvet i hallen syntes minst på denna.

image196

Resan nalkas med stormsteg

Blev ingen spinning idag, i det här vackra vädret kan man inte sätta sig på en motionscykel, nixpix ut i det fria och en springtur blev det istället! Oh mama vad trött man blev efter den kraftansträgningen, har suttit i soffan praktiskt taget ända sen jag klev ur duschen. Soft de. Imorn är det onsdag och 6 arbetsdagar kvar innan vi drar. (till Sthlm alltså) Lucky me! overkligt. kan inte riktigt begripa. Men nu äre riiiktigt nära minsann. M har jobbat så gott som hela dagen idag, körde igång 07:30 och preppade för lunch, sedan körde han a la carte och håller troligtvis på att städa köket nu. Han lär nog va trött han me när han kommer hem sen! 

Å när man blir godis sugen (som jag så ofta blir) så kan man ta lite bär istället.
De e grejer de...

image194


Sunshine in my mind

När gubben e hemma blir det riktigt käk minsann, grillade biffar med nypotatis o lingonsylt mm .. Nu är man tillbaka till sitt normala jag igen. ♥


Not on top..

Nu vill jag bara att det ska bli onsdag den 4:e juni fort som fan. För då sätter vi oss på tåget till sthlm. Manges Mami fyller år så vi ska fira henne och hälsa på M's bror Daniel och flickvännen  Majda, och utöver det bara må gott! Sjukt skönt! Känner inte att jag hinner bli utvilad under helgerna, och NEJ jag har inte varit på krog sen helgen då jag fyllde år, men den utgången räknas inte riktigt för vi var så jäkla trötta den kvällen så vi drog ju hem o sov innan kl 12. Har tappat suget totalt, måste dessutom spara pengar så in i ** nu. 
Hoppas dock partyhumöret återvänder inför nästa helg då fröken ida fyller 22. Har inhandlat fin-fina presenter idag, som jag hoppas hon kommer att gilla. Hjälpte till att flytta lite grejer igår till deras nya lägenhet.. God! vilken fin lägenhet, blev så sjuuukt kär i den. Utsikt över hela Sundsvall samt halva alnö. Lär nog dröja några år innan vi har möjlighet att uppgradera till en tvåa. Men vi har det bra nu. Men skulle kankse va najs me ett sovrum. Men ingen vet vad framtiden har att erbjuda. Först ska vår lägenhet fräschas upp lite ytterligare. Fönsterbyte i Augusti plus altanbygge. 

Gårdagen var inte alls som idag.. All negativ energi har samlats som en klump i magen, vilket har lett till huvudvärk och magont plus trötthet. Igår däremot var jag med mami och samuel, solade och grillade köttfärsbiffar, så härligt. vi satt läänge läänge på altanen och spanade ut över vattnet. Mmmmm..Synd bara att sommaren är så fruktansvärt kort. Detta leder ju till att man blir så desperat att ta vara på minsta lilla chans att få sol i fejjan. Får jag EN önskan så vill jag önska en längre sommar, och varmare kvällar...    

Fredag, åh här sitter jag

Vad svårt det ska va att hitta presenter åt folk? Igår och idag har jag yrat runt på stan och i birsta och sökt och sökt.. de e ju förebannat svårt att hitta presenter åt folk nu förtiden!

För det första är inte utbudet särskilt stort i den här staden, och för det andra så har jag så dålig fantasi när det gäller sånt där numera. Ångest.

Och frågan är vad önskar sig fröken ida på sin 22 års dag nästa helg ???

Ida, om du läser detta, ge mig en liten hint..

Tok!

Tok-kallt har det varit idag, självaste nordanvinden tyx ha dragit in över staden.. tur man ska fly fältet snart till varmare bräddgrader för det här går minsann inte. Stel och frusen blir man i detta land. Har därför lyxat till det med en solning idag också, även fast dagens diskussionsämne med fröken Nordin varit cancer och födelsemärken på ryggar som opererats bort. Men jag gillar värme och att man blir lite brun i hyn på köpet har jag inget emot. Men det gäller att man är försiktig i solen som sagt, och i Thailand åker nog solskyddsfaktorn, brillor o solhatt på!
Hörde just ryktas om grillning nästa helg på alnö me la familia, mammi, samuel, syster, peter ja o mange! Fina fisken!

image193

Spaggetti legs!

Jag övelevde mördar spinning passet tamejfan och mina ben är nu som spagetti och rumpan e öm. Men jag klagar inte! För nu känns det ju att man gjort något annat än att bara sitta i soffan. Och NU äre hör och häpna bara
(( 15 )) dagar kvar tills vi sätter oss på tåget till hufvudstaden minsann!! Fiiiifaaan jag tror jag börjar bli pirrig i magen nu...

image192

Spinning vare tänkt

Fick just se något av en sk dubbelgångare till Magnus ( ? )  åkte förbi på en skateboard utanför fönstret ( ? ) men det kan inte varit han för dels har han ingen skateboard... och han är på jobbet nu så. Jag måste ha sett helt galet, (och ändå är linsen installerad) Nog om detta idag hade jag tänkt att utsätta mig själv för en ganska stor hälso risk skulle man kunna säga, tänkte nämligen hoppa på ett spinning pass álá hardcore! Nåt sånt. Har nämligen inte helt blivit kvitt förkylningen som satt sej i halsen min ännu, därav verkar detta lite riskabelt men vi får vel se, kolavippar jag så vet nu ju vad orsaken var.


Bekväm och bortskämd!!

Här har ni mej, bekväm och bortskämd, faan! Varför har jag inte kommit på detta tidigare...Pinsamt.
Här går man runt var dag utan att veta att det faktiskt är jagr!?
Men var dag lär man sej tydligen nåt nytt.  
Men hur pallar folk att umgås med en sån som jag ?! Jag pallar inte att umgås med folk som jag..blir jämt så irriterad på folk som inte tål lite skit under nageln, uäää and thats me! Men varför har ingen sagt något om detta förrns nu? M tycker att jag är lite bekväm av mig, och Ida instämde hon med. Men bortskämd höll hon inte med om. det är nog jag som dragit den slutsatsen när jag tänker efter. Men vid en närmare eftertanke så har nog syster påpekat detta för mig men det tycks jag inte ha reflekterat någe vidare över. Nä det här får man ta och gör anågot åt snarast möjligt!!


image191

Carro har blivit mamma!

Har ju glömt att skriva att Carro blivt mamma till tvillingarna i veckan, två små söta pojkarblev det. Gratulerar Gratulerar! 

image190
 

Gävle tripp

Idag var man uppe med tuppen som vanligt, denna gång för att göra en visit hos kusin Klara i Gävle som komfirmerat sig idag. Gratulerar! Ätit mycket god mat, bla smörgåstårta och en mega god jordgubbstårta. Som vanligt vid en sådan här tillställning är det mycket folk i farten och trött blir man av det! Så nu sitter jag utslagen hjällp!  

 
Här har vi kusin Klara i kyrkan 3:e från höger.


Och sedan presentöppning! 

Även agerat lite barnfotograf, kuuul! 

Och här ser vi då Fotosession Ella.

image182

                  
                                         

Och lite övriga bilder som togs..

image188
Kenneth, Samuel och mammi..

image189
Jag (mongo på bild som vanligt), Ella och moster Liisa.. såå fiina
 

Dagarna går fort

Som vanligt rusar tiden och nu är det bara 22 dagar kvar till avresa. Veckan har gått fort, den började med ett härligt besök på Spa Marielles med Tess. Där drack vi champagne och åt en jäkla massa kräftstjärtar och frukt. Badade cur bad och bastade samt fick en rejäl ansiktsmask i lera. Då jag bara hade min mobilcam med mig så fick jag inte särskilt bra bilder pga att denna saknar lampa. Less* Men den e ju fin iaf! Huvudsaken de! Tess låg dock steget före och hade med sej sin cam med inbyggd blixt! Så en dokumentation blev av även denna gång.

Resterande av veckan har jag o M varit ganska så loja, vi har vel tillbringat större delen av vår tid i soffan och pulat i oss diverse onyttigheter. Bla polly med den nya smaken Aloha (Cocos of course!!!)  Allt med smaken av cocos e bra! Bortsett från de där vita cocostoppskakorna. Stackars magen som fått ta så mycket transfett. Detta ska det bli ändring på när förkylningen avtagit.

Idag har vi varit på spaning efter tapeter till hallen. Ler* Vi visste redan innan vi klev in på "tapetaffärn" (nämner inga namn) vad vi ville ha för kulör, nämligen en plommon lila variant. Dock misstänker jag att herrn som assisterade oss var en smula färgblind, då han plockade fram den ena rosa tapeten efter den andra. Jisses! Tillslut hittade vi en mönstrad variant i ungefär den plomman lila kulören vi båda har tänkt oss (förjäkla smidigt när man delar samma smak som sin älskling) Herrn fick sig iaf ett exemepl på vår tolkning av plommon-lila, men inte hjälpe då det, han fortsatte vänligt visa upp de vinröda, rosa upplagorna.

Herrn var som jag nämnde mycket vänlig så jag klagar verkligen inte på dålig service, för han försökte verkligen. Tillslut inkallades en kvinnlig assistent och det hela slutade gott! Vi har nämligen hittat vår framtida hallkulör!! Check this out!


image178

Observera glittret !! Lyyyyxxxx

Taggtråd i hals

M har som jag nämnt tidigare haft ont som fan i halsen ett bra tag nu och genomgått en del feber också. Inte alls förvånad att det nu krypit över till även min hals också. Aj! I ett tappert försök att bli av med detta käkade jag igår pressad rå vitlök på en hårdbrödmacka?! Japs, detta bidrog till en fet eldsvåda på min tunga. Det gjorde ont! Idag kör jag på samma takitk och har preppat min matlåda med massa pressad rå vitlök. Hoppas starkt att det hjälper mig att bli av med halsontet!


Matslag som fan!

Alltså gårdagen bjöd ju på fullt ös hela dagen, inte konstigt att man nästan däckade efter middagen igår. Blev en hel del tårta och en hel del folk i vår lilla lägenhet men det funkade ju det med vet vi nu.


   
   
   

M lagade mat hela förmiddagen och god mat blev det.

  

Efter allt tårtätande hann vi med en tur hem till syster och Peter. Där Anna klippte mitt hår, så jag har nu äntligen fått en "frisyr"!! Hon fixade även en jääävligt fin sminkning på mig som jag blev enormt nöjd över.

 

Hon e vacker min syster.

  

Vi åt och vi åt...

   

Men kvällen blev ganska kort denna gång, vilket berodde på att vi alla blev så jäkla trötta efter maten.

 

Snipp snapp slut.





Godmorgon alla glada!

Vaknade kl 7:00, en kvarts sovmorgon, men yes! Kunde inte somna om, upp o duscha, fixa håret, måla naglar laga frulle diska och nu sitter jag här. Ska väcka M snart så vi kan börja styra upp allt inför den kommande anstormningen av släkt och vänner idag. Igår bakade M en kladdkaka som konstigt nog inte blev så kladdig, så han testade en sats till men då blev det chokladmuffins istället eftersom kladdkaksformen var upptagen. SUCK en kladdis ska vara kladdiiiig. Men dom e säkert goa. Mammi och mommo har bakat en hallontårta! ♥ Gott Gott! Nä nu äre dags, måste åka på affärn o köpa mer bacon till mina baconinlindade dadlar, samt vin till vår sangria och massaaaaa mer. dokumentation kommer att göras under dagen, så bilder kommer.

Njuter

Njuter var dag det blir varmare väder ute, så magiskt med vår mmmme like.

Vad har då denna dag bjudit på? Gjorde en glädjande upptäckt, stygnen har förvunnit ur min mun! Hurra för det! 

Annars har jag jobbat, tränat och kollat på rent hus och på grund av detta snuskprogram drabbats av städnojja vilket lett till att vår kyl nu e så ren som den bara kan bli. Har kastat ut allt rat som befann sig där inne. Plockat undan onödiga prylar som bara ligger och tar plats inför den kommande anstormningen av släkt och vänner på lördag samt funderat lite över hur i hela friden alla ska få plats på våra 42 kvm ? Det löser sig! Vi har ju en sån fin uteplats också! Märkte när jag bar ut soporna att någon vandaliserat på vårt staket som låg ner istället för att stå upp. Men det är ju ändå så fuuult och vi kommer dessutom att riva det i sommar när vi ska bygga upp en riktigt fet solveranda. It will be soo niiice!

Nä nu mot säng!  


My god, 22 år idag! Tiden rusar

Idag fyller damen år! Grattis till mig själv som hittils genomgått 22 år här på jorden. Vaknade imorse och fick syn på en fin ask på bordet, där i fanns en vacker sak. Tadaa ! Den fick jag av M.

image147


Vilken suprize när farmor och Bertil kom och hälsade på mig på jobbet idag med en present. Mycket gulligt! Det är inte varke dag de kliver in på kontoret sådär poff*

Icke att förglömma igår fixade syster mitt hår också mycket fint. Tack systeryster!

Kameran har anlänt nu också! Var ju tvungen att hämta den på stört igår när jag fick höra att den hade kommit fram.


Pigg som en mört!

Tackar tackar solen skiner och jag mår prima idag! M sover fortfarande och det ska han få göra ett tag till tycker jag, sen ska jag göra en god frulle till honom med nypressad apelsinjuice bla. Då blir han nog glad. 
Gårdagen var mycket trevlig, mycket mat blev det som vanligt när man går på biteline, taco buffe (i love it.) Mli beställde en pizza i storleken small men fick en medium för att small var slut! Haha* naajs! Vinet var dock ingen höjdare.. men det löste sej när vi gick till chats därefter. Där blev det även en härlig dessert också! Lyx! Tack Jonas! På chats mötte vi även upp Hanna och Carolina o sen bar det av hemmåt Mlis stuga på lite förkrök innan Stadshuset. Tappade körkortet lyckades jag även med, så jag blev rätt knäckt när vakten sa att jag faen inte fick komma in utan leg. Kom sedan på att det måste ha ramlat ur plånkan vid bankomaten runt knuten. Så var det mycket riktigt! För där låg mitt lilla körkort på gatan och lycklig blev jag för de!


image143

   
   


 


BiteLine

Blev Bite Line med Mli och Elli ikväll, Ida dyker också med, gott gott! Tjingeling see you there

Finväder i stan

Sol vare här och som vanligt när solen börjar kika fram på våren så åker katie melua skivan fram, de e najjs! Solbrillor på för idag har man glassat på den vackra solverandan vi har, "vacker"? Nja men ändå. M är på chats o knegar och jag klurar på att hänga på utgång ikväll, vädret e ju så soligt idag så varför inte? 

Pigg piggare piggast!

Idag är man back to normal igen.. och det tackar vi för! Kämpade mig bakis igenom gårdagen. Och en än gång kan jag konstatera att godis inte medför något gott alls. Förutom att det är gott för stunden. Men medför enbart illamående och dåligt samvete därefter. Jo tack! Surt är att det inte är bättre väder än så här ute. Saknar M gör jag också, tråkigt att vi nästan aldrig är lediga samtidigt. Han jobbar dessutom heldag idag, dadpass på posten och kvällspass på Chats. Men nu börjar jag vel styra in mig själv på lite väl negatvia tankebanor. Jag e ju ledig idag! Och tänkte bjuda me Tessan på en shoppingrunda i vår stora stad. Sorry för jag ringde och v'äckte dig nyss T, men jag visste inte att du ska jobba natt inatt och att du kanske ville sova lite längre än till 9:30 idag. Ring mig när du vaknat please. 
Igår besökte jag och M nybyggda Max restaurangen i birsta, tror det var närmare 40 pers som jobbade i köket och ändå tog det en hel evighet innan vi fick vårt käk. Man tackar! Ingen förändring på deras burgare iaf. Same shit. Biggan is still the best! Resterande av den förgågna dagen tillbringades i soffan med en chipsskål som sällskap. M var ute i skogen och jagade hjort, tyvärr blev det ingen hjort fälld men han var glad ändå. och något trött efter att ha klivit upp kl 05:00. Vi däckade senare tillsammans i soffan till 10 000BC. Eller så kan det ha varit jag som somnade ifrån filken "i gammal vanlig ordning" kan man väl säga. Sista april var jag ledig halva dagen från jobbet och  vi körde lite förkrök at my place senare på kvällningen. Jonas och Ante kom på besök och det blev en massa vanilla skyes mmm. Kvällen avslutades på lärkan där det var knökfullt me folk. trångt och jävligt och luktade illa gjorde det i vanlig ordning. En lång kö fick vi besegra innan vi slutligen tog oss innanför dörrarna. Väl inne mötte jag upp Adiah Mli Lotta Anna o Elli o co. Pga av att jag denna afton missat att installera linserna så kan det hända att jag träffade mer kända ansikten men i dimman är det som sagt inte lätt att se vilka man passerar. Gick även lös lite på dansgolvet och fick oss ett rejält skratt när vi fick beskådade en udda figur som bjöd på en något annorlunda dansuppvisning, a la Mr Bean. Efter detta spektakel blev det en drink och sedan var kvällen snipp snapp slut. Fick sedan skjuts hem med eliis mammi. Here comes the picts:


  Ida in action.
  Ida & Jonas.
  Jonas & Ante. 
  Ida & jag.
 En sunkig disktrasa.  
  Ida funderar. 
  Vanilla sky.
  Dj Ida.
 Jonas Posen.
   Johnny Knoxwill kanske?

RSS 2.0