Lite Nice Picts !

Sugfisk / Sugfisk ?

image78

...och min söta pojkvän.

image79

"Mys-Micke"

image81

Åsså jag och min Äda.

image82

We three..

image83

Och den här, bara för att vi var så fina

image84


Kanske en ny hobby ?

Vem är det som orkar sitta och lägga ner massa tid på att skapa virusfiler?!
Här har vi svaret:


68kg muskelknutar & stela leder says:

hahaha säkert någon 14 årig kines med trockabottnar o fet finnig hy som sitter o käkar grillchips o garvar åt oss dumma vitingar


68kg muskelknutar & stela leder says:

fan man skulle själv ha kunnat gjort det för skojs skull


emma says:

Mähh !!!


68kg muskelknutar & stela leder says:

istället för en sjysst film


emma says:

eller huuur


68kg muskelknutar & stela leder says:

tror du gubben din skulle kunna lära mig?


Lite att göra ?

Idag äger jag en lägenhet faktiskt. Känns rätt så tryggt. Nu vet man att man har ett bo. Men nu e jag faktiskt trött på att vara sjuk och vara hemma. Skulle aldrig palla att vara arbetslös, hemmafru whatever, tråk att bara vara hemma. Så vad har hänt idag då ? Det här blev iaf resultatet av dagens vattenkran till näsa.


image72


Men det är inte det ända jag gjort idag. Har också försökte få Tobbe att byta ut ett 1 gigs minneskort mot en sugpropp, som vi var i nöd av idag då vi har märkt att det skapas en hel ocean på vårt toagolv varje gång någon av oss tar en dusch. Inte bra, Inte bra! M fick agera avlopps-sanerare idag. Men för att det ska bli helt klart behövs något mer... Vi måste nästan be Samuel hjälpa oss han kan allt!  


image77
Sugpropp kan vara bra att ha om man slammat igen sitt avlopp, som vi.


    
M är gott, det kan man roa sig med att pilla i sig när man e sjuk, det knaprar så härligt när det yttersta skalet krossas i munnen.



 
Hittade världens grej på sminkbutiken "Passion" i helgen.
Mama Coco's coconut cream Yummiiii*

Börjar fan bli bra sugen på en "riktig" kamera måste jag erkänna, kliar i fingrarna sedan Anna köpte sin Nikon. 
Min Cam e på väg till San Fransisco just nu. Han e ute o tar sej en resare. Därifrån ska han sedan få åka med Peters mamma hem till Sverige! Blir fint de!



Förkyld & Feber!

M har varit sjuk i 2 weeks, och jag har inte känt av ett dyft hittils. Men nu är M frisk, OCH vad händer då ?! Jo då åker jag på samma skit som han haft. Man tackar! Inte nog med att nosen känns uppsvälld x 10 och beter sej som en kran, febern har anlänt och ögonen känns som de ske trilla ur. Myyys! M har åkt iväg till Fredrik för att fixa med hans nyinköpta dator, sedan fiskar han upp lite käk till oss på vägen. Kanske rätt smart ändå att inte vi båda är sjuk samtidigt. Plus att det är enda gången man inte behöver få ångest för att man tillbringat hela dagen liggandes i soffan.   






Jennifer & Fredde+Ulf Sawert

Igår kändes det faktiskt som man var back to old times igen! Trevligt tevligt. Saknades gjorde dock Mli, Carro och Ida. Kul har vi haft tillsammans iaf, ibland längtar jag tillbaka till den gamla skoltiden. Till ett minne av den gamla goa tiden lägger vi upp lite picts from the passed.


image70



Jo men justifan, mötte även upp Ulf Sawert igår, eller rättare sagt jag och ida hörde honom ifrån vår taxi, Jag citerar -" Sånt här sölande kan man inte acceptera"  Även känd som prinsessan Madelene mannen som var med på 100 höjdare.


Björn var det här


Se och Njut !


Kortfredag var det här

Dagen kändes fan bra kort. M och jag tog en tur ut till birsta för att shoppade diverse smarta prylar (en sallads-slunga och en apelsinpress bla.) M har länge pratat om att han velat ha en salladsslunga så nu är han en glad pojke. Inhandlat en massa mat för helgen har vi också gjort, känns som vi laddat med mat för någon slags kommande svält.. vad vet jag.. mycket var det iaf. Är dock inte bara vi som ska äta av maten utan de e 5 pers till. Å hoppsan nu ringde jacke och undrade om vi skulle me ut o kröka, icke sa nicke jag e hemmafru idag och bakar, städar och tvättar. Får bli en annan gång de. Vart var jag... ja jusst det blev ju även en bigboy idag, även fast jag nuförtiden inte har sånt mega sug efter hamburgare och pizza, brukar må rätt illa när man tryckt i sej sånt, åsså blir man så törstig så man får springa och hälla i sej vätska hela kvällen/natten/nästa morgon. Jobbigt. Träffade iaf Tessan och lill-Mli på Biggan också, de skulle också ha med oss ut ikväll men naaj.
 



  

Drömde om Felica min lilla ängelpängel inatt*

Delmandione

Tränat har jag gjort. Tredje dan på rak, sååå jäkla fitt nu. Hehe* eller nåt. Bra de, för här bakas det home made pizzaaaa minsann. Och vad finner vi på denna mån tro, jojjo här hittar man Chorizo, Gorgonzola (mmmm). Championer, Tomater, Svarta Oliver, Kronärtskockor, Tomatsås, Färsk basilika, Sparris.. och Tadaaa!.. Så har man skapat sej en Delmandione !! Jag o M har en special pizza som bara görs på ett ställe i Sthlm på "CiaoCiao."
Den här pizzan e så bra så den inte ens visas på menyn, haha!! Det är bara super gamm-kocken inne i köksvrån som känner till denna skapelse. Och tur e vel det för varje gång vi är där och äter, ca en till två gånger om året så får vi kalla på super kocken som kan med hur man gör en sån här skapelse, Speciell så att säga*



Tänk dig att få smaka av den här härligheten. Se och njut!

image67

Canon EOS 400D

Jag har fått en digital system kamera av M. Han är så go min prins* Nu kan vi börja dokumentera på riktigt.
  
Tack för denna helg, den var välbehövd. Bjöds på en krog sväng på fredagen som jag även nämnt i det tidigare inlägget, blev lite mycket vin för mej och Mli haha* men vi lyckades ändå ramla in på krogen och bete oss någorlunda. Oftast mår man knasigt dagen efter så också denna gång. På lördags morgonen vaknade jag kl 8 ((suck)) hade sån ruskig energi att jag var tvungen att kliva upp. (kunde inte ligga stilla) mkt jobbigt när man behöver sova ut, klev i alla fall upp och satte igång att diska och städa..gaaalet! Mådde dock inte illa det tackar vi för!! Tack tack. Lite senare drog vi in till city till yuvanan och fredrik för att planera den kommande thai resan. Vi har lagt upp en resplan -> startar i Bankok därefter Kanchanburi för att spana in tigrar, vidare till Kosamet där vi ska bo i nybyggda bungalows som ser ut som fjällstugor.. Myyys* 
Kochang kan det också bli och sedan avslutar vi i Bankok för en sista shoppingtour. Blir nog mycket fint det där!! 

 (Bungalows på Kosamet + yuvanna o jenni)


 




Nu är det mot säääängggeeeen*



 


Hej hopp

Grillar en korv i ugnen gör jag å längtar till sommar. mmmmm..snart e min korv klar O Mli ringde mej just och meddelade att hon hade kommit hem oskadd och i säkerhet, hon gick hem själv nämligen, då måste man vara extra careful, mange erbjöd henne sjjuts men hon ville promenixan minsann . jag förstår henne, men att promernisxa för mej ända till bosvedjan skulle bli lite för överkurs. Nu ska jag plocka ur min korv ur ugn, hicka har man fått oxå attans 



Kvällens bild kommer hääär







Nu snålas det på sol minsann!

Vilket jädra gröt väder, höll knappt på att hitta hem i dimman usch för detta rusk blask skit väder, ge mig vår förfan! Hann ju t.o.m sadla om till mina sommar skor för inte allt för länge sedan, åsså kommer det här ?! 
                                                                    
                                                         Så här vill vi ha det året om tack !! 

image55





Årets första grill!

Idag har vi grillat revbensspjäll hos syster o peter!! Årets första grill, inte illa va! Trött efterr helgen. Skulle behöva några dagar ledigt för att vila upp sig lite. Blev utgång både fredag o lördag, trodde inte jag skulle palla utgång på lördag men ida o micke kom förbi på lite vin, så det gick icke att tacka nej till. Hopp in i duschen bara sen bar det av. Tog sedan en taxi ner på chats för lite mingelbuffe och drinks, där var även mange med. =)


    



Därefter blev det olles och lite drink och sen hem igen. Sääääääääng! Japs så var den helgen förbi och det är måndag igen imorgon känns inte så där jätte kul.


 

Våra revbensspjäll + en fet sallad 


Tjing


Mega frulle!

Mätt som en plätt!! Fin start på dagen med en mega frulle direkt inköpt från ica, cocos yoghurt, ananas juice, nybakt fikonbröd me chorizo mmmm kan det bli bättre ? -Nope-

Gårdagen var en Hitt!!  Fan vad vi gick lös på scenen med kareoke igår det måste vi göra om! Glömde dock camen hemma så det blir inga bilder denna gång.

Nä nu ska jag ringa syster och sen ska vi hitta på nåt skoj, det är ju heeeeeeeeeelg!! =D


Frajdaa!!

Tumme upp, för idag är det freeedag, fredag innebär helg imorn, helg = sovmorron + mega frulle! Och ikväll blir det en date med Mli på Chats! =D


Min nya skönhet!


Ta daaa!! Min nya tele är en pärla. (I love it) Nokia släng dig i väggen !!image49


Smarty plan ?

Började just ta mej en funderare på om det verkligen e så smart att åka outlandish juni månad... Menar liksom juni är ju faktiskt en av de få månaderna det faktiskt kan vara värt att vistas i Sveriges i övrigt bajsiga väder..Hum.. Emma funderar... Men joooo det e så klart det är smart ju!! Detta innebär ju att jag kommer vara brunare än alla andra på den svenska playan denna sommar!! 

Vem är Ris-Otto!?

Det är frågan! Bygger lite härlig middag jag & mange, på menyn: ugnsbaked lax med parmesan och kantarell risotto till detta en special delux spenatsås som jag mmm.. älskar, its lovely! Var mitt uppdrag att styra ihop spenaten, lätt som en plätt och ur gott! Mange har lärt mig. I övrigt har dagen gott fort, fick träffa min ida idag som jag utbytte lite skvaller med, tack och lov för att hon kom och förgyllde min dag idag. Tack ida! En annan trevlig grej är att jag bokat bord för mig och Mli på Chats på frajday, weyy då blire gott käk o goda drinks! Det ser vi fram emot. Har även kontaktat anticimex idag angående våra små husdjur som vi har i lägenheten. Nämligen Mr Silverfisk, som gillar att befinna sig bla i besticklådan och runt golv och avlopp uäääääääääääää... Hittade en bebis fisk på spisen en morgon, den va faktiskt lite söt måste jag erkänna.. men jag var tyvärr tvungen att avlida den.  

image48

100 Höjdare is back!!

image47


100 Höjdare 17:e Mars Inte att missa !!

Helg i Mora

Det tar lång tid att åka bil till Mora, särskilt om man kör fel som vi gjorde haha! Men det får man ta. Staden Mora är inte stor, den e tom mindre än S-vall, tänka sig. I staden kan man inte bara beskåda spektaklet wasa loppet utan även skyhöga midsommarstångar uppställda mitt i gatorna, en mann som heter Erik och har en motorcykel i vardagsrummet samt en massa härbren. (små små trähus med små små dörrar). Vi har också beskådat wasa loppet, via teven, var kyligt väder i Mora i helgen, inte så trevligt att stå utomhus med andra ord. Helgen var lugn och skön och vi har ätit massa god mat, goda ostar med vin mm jag älskar chevreost och mögelost. Vi har också hört M's mormor sjunga "ett två tre fyra, alla råd ärå dyra, fem sex sju åtta nu måste jag sitta på pottan, nio tio elva tolv nu skurar vi alla golv", mer än 1 gång kan jag lova, men det hör till, hon e rolig hon! 

Bifogar här lite bilder på helgens bravader.

     
   


RSS 2.0