Sådär ja!

Nu är lägenheten minsann städad och dammråttorna som var stora som marsvin är väck äntligen! I en veckas tid har de nu snurrat runt och virvlat in i alla små hörn som finns i lägenheten. Phu skönt att bli av med dem! =)
Sen har även köksgardinen satts på plats igen och det känns hur bra som hellst! Nu slipper den stå och ta plats på golvet som den gjort sedan augusti när fönsterbytet gjordes i Bosvedjan. (En ganska stor spindel hann tom flytta in i gardinen kan jag tillägga.) Anledningen till att den inte kommit upp förrän nu i December är att jag i min hast lyckades strula bort en viktig skruv som hörde till själva fästanordningen som gardinen skall hållas fast vid väggen med hjälp av. Blev nämligen så till mej när det plingade på dörrn en Augusti morgon iklädd morgonrock och två ryssar ville in och börja riva fönster.. huh ? UTAN FÖRVARNING vill jag poängtera! Det skulle nämligen sättas upp en info lapp på dörrn när fönsterbytet skulle äga rum i just vår lya, men icke! Så jag fick lite brådis att riva ner gardinstänger och flytta möbler så en skruv försvann helt spårlöst, och har än idag inte kommit fram. Men hur som hellst har vi lyckats hitta en ny skruv först nu!?
Det var det, en annan trevlighet är att det gamla tvättmaskinsskrället äntligen har fått åka till grovsoporna! Tack o hej med dej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0