Morning!

Solen skiner och idag skiner till och med jag också. Igår var jag ingen solstråle som dansade runt och strödde rosenblad kring mej direkt kan jag lova. En jäkla häxa är en bättre beskrivning.

Idag en Ny dag och vi har faktiskt planerat att åka till Birsta idag hör och häpna. Tanken slog mej at vi skulle göra detta igår redan, men då vi måste ha någon som håller koll på lillen under tiden så är det inte bara att ge sig ut som förut nono. Han är nu inne på sin 12:e vecka som liten bebis valp och att lämna en sådan liten parvel ensam  går icke icke icke.

Idag ska han vara med moster Anna! Det tycker han är super kul. Hittils har han fått vara med överallt där vi har varit och han är faktsikt mycket anpassningsbar och tyckar om att träffa andra människor och djur.
Tränar honom var dag gör vi också, han har så här långt lärt sig komma när man ropar hans namn, lärt sig kommandot "sitt" och är mycket duktig på att sitta innan han anfaller matskålen och innan man går in och ut genom dörrar.
Vi övar honom också att ta matskålen och hans leksaker ifrån honom under tiden han äter etc så han vet vem som bestämmer hemma. Men några brottningsmatcher har man allt fått tagit med honom när han börjar kaxa upp sig allt för mkt. Phu han är stark det lilla livet må ni tro. 

Här kommer en nytagen bild på lill-hjärtat när han ligger och sover på toa golvet.


Och här kommer två när han poserar i soffan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0